reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agaawa gratuluje serduszka, zdjecia na telefonie nie widze ale jutro w pracy naciesze oczy :)

KasiaMakaronik a nie chcialabys poczekac na spotkanie? Byloby milo spotkac sie w wiekszym gronie. Moze bedzie opoznienie i wpadniesz chociaz na chwile?

Anulla zapisalam juz sobie te dni, zeby nie nekac Was pytaniami w nieskonczonosc. Zycze by beta w niedziele byla mega wysoka i w srode wizyta i spotkanie :)

reklama
Dziewczyny, ja bym chętnie nawet bez okazji do tego Medisona przyjechała ale się dziś okazał, że muszę na jakieś bezsensowne szkolenie jechać do Warszawy i własnie 15-16. Jutro ide do gina i pewnie jak już jest u mnie wszystko ok to na 16 był by transfer a tak musi być przesunięty o 1 dzień. Może następnym razem uda mi się z Wami zobaczyć. Ale by było fajnie !!!

Ewelina dopiero teraz podpatrzyłam Twój brzuszek :blink: Jejku 10 tydz a to już taki brzuszek może być? :szok: ale super :tak:
Agaawa gratuluje serduszka! ale fajnie, i Ty się doczekałaś mamuśko :tak:
Magda nie martw się, ważne że nie żywa krew. Teraz jest duszno, może to z osłabienia?
Kotuska skoro teraz nie uda się spotkać to pewnie załapiesz się na następny turnus :)

Dziewczyny czy estradiol przekłada się na ilość pęcherzyków czy jak? Bo tak się zastanawiam po co się go oznacza? No i oczywiście milion myśli, czy aby jest ok, czy nie za niski itp. W niedziele mam punkcje i już trochę panikuje :sorry2: Dziś ostatni fostimon 225 i menopur 75.

Dziewczyny czy estradiol przekłada się na ilość pęcherzyków czy jak? Bo tak się zastanawiam po co się go oznacza? No i oczywiście milion myśli, czy aby jest ok, czy nie za niski itp. W niedziele mam punkcje i już trochę panikuje :sorry2: Dziś ostatni fostimon 225 i menopur 75.

150-200 estradiolu na jeden dojrzały pęcherzyk

Smerfeta tez jestem w szoku wszedzie pochudlam a brzucho wysadzilo.I to dosc szybko moja kolezsnka jest tetaz w 7 mies i niewiele wiekszy brzuch ma ale malutko przytyla bo tylko.5 kg. Rosnie maluch rosnie . :D a ja trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno :thumbup:

Tola idzie na bieżąco. Bez zmiany realizatora juz ma pierwszej wizycie możesz zaczynać. Bo ze zmianą to jakoś trzy tygodnie na przeniesienie się czeka. A skąd jesteś?

reklama
Do góry