Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja odczuwam takie bulgotanie/motylki w brzuchu. przewaznie wieczorem i czesto podczas sluchania muzyki. nie bardzo wiem co powinnam czuc wiec nie wiem czy to sa ruchy
Olenka czuje się ok poza tym że mam mdłości jeszcze i często mnie boli głowa.
Co do witamin biorę femibion natal classic i teraz z żelaza terdyferon bo po feroplexsie moje wyniki jeszcze sie pogorszyły.
Pije też sok z buraka z jabłkowym bo sam dla mnie jest nie do przełknięcia.
Co do picia herbatki z pokrzywy to mi lekarz zabronił z reszta nie wiem dlaczego ale na mojej herbatce też pisze żeby kobiety w ciąży nie piły.... ale po pierwszym porodzie w szpitalu mi dawali na silną anemię( hemoglobina 6,9) ale nie podziałało i dopiero przetoczeniem krwi mnie podnieśli.
Po moich poprzednich "przygodach" lekarz powiedział że jak terdyferon nie da rady to jeszcze jakieś zastrzyki na to są.... ( mam nadzieję że nie będą potrzebne)........ale się rozpisałam![]()
wczoraj lekarz nam powiedzal ze w szpitalu w ktorym zamierzam rodzic organizuja raz w miesiacu takie wycieczki po dziale porodowym. zamierzam sie wybrac pod koniec pazdziernika. przynajmniej bede oswojona ze szpitalem...

Magsia palisz papierosy?