reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

NASZE TERMINY PORODÓW:-)LISTOPADmarysia868 - 13 listopadGRUDZIEŃbziumbzium - 9 grudzieńLUTYoluchapoducha - 6 lutyAisha272 - 6 lutyMARZECrurka - 14 marzecKWIECIEŃkarina34 - 13 kwiecieńMAJlisica - 22majmarysia narazie na czarno bo coś nie mogę zmienić poprawię jutro :) aaa 13 listopada piękna data: urodziny i imieniny mojego taty :)

reklama
Marysia szybkiego powrotu do zdrowia :-)

Rurka - fotkę zrobiłam z tej listy co mówiłam ze o mnie zapomniałaś : ImageUploadedByForum BabyBoom1411161522.812124.jpg

Zielony to tylko kwiecień lol

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411161522.812124.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411161522.812124.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 47
Takie mam do Was nie typowe pytanie ;) bo zastanawiam się, jaka powinna być szyjka macicy w połowie ciąży? Czy któraś z was może wie? Bo tak, gin mi zalecił aplikowanie probiotyku dopochwowego raz lub dwa razy w tygodniu tak profilaktycznie i zawsze czułam szyjkę jak aplikowałam sobie ten invag, a wczoraj jak aplikowałam to ledwie koniuszkiem palca ją czułam, jest bardzo wysoko... czy to tak ma byc? we wtorek idę na usg to też mi pewnie lekarz powie ile cm ma szyjka. Ale się denerwuje już się naczytałam w necie o skracającej się szyjce itp. :/ eh

Ja mam wszystko wysoko,i szyjke tez mam wysoko ,jak mnie gin bada to mam wrazenie jakby mi cala reke musialawlozyc zeby wyczuc czyszynjka jest zamknieta.wiec chyba jest u ciebietez okej. Nieczytaj glupot w necie kazdyprzypadek jest inny,ja juz dawno przestalam czytac. Ja za to kaszle ale tak ze boje sie ze urodze,caly brzuch mnie boli od napiecia przez kaszel.

Dzięki Marysia uspokoiłam się trochę twoją wypowiedzią :) bo jednak najbardziej spokojna będę po wizycie u gin, 1 paź mam. A w pon idę na podwójny cukier, jakąś glukozę o smaku cytrynowym kupiłam ;) tak jak gin polecił ;) a w necie.. zamierzam już jak najmniej czytać doktora google... bo naczytam się tych różnych historii i potem ciśnienie mi się podnosi z nerw a miewam z nim problemy ;)

NASZE TERMINY PORODÓW:-)

LISTOPAD
marysia868 - 13 listopad

GRUDZIEŃ
bziumbzium - 9 grudzień

LUTY

oluchapoducha - 6 luty

Aisha272 - 6 luty

MARZEC
rurka - 14 marzec

KWIECIEŃ
karina34 - 13 kwiecień

MAJ
lisica - 22maj

reklama
karina u mnie cały czas się normalnie wyświetlasz... nie mam pojęcia co jest nie tak? a teraz widzisz siebie?? dziewczyny widzicie karinę pod kwietniem???

oluchapoducha - niestety co do szyjki do pojęcia nie mam ale zgadzam się w 100% że nie wolno czytać nic w necie!!!!!!!! każdy jest inny a połowa tego co się czyta to bzdury!!!.........jak Zuzia miała rok to przez neta białaczkę u niej zdiagnozowałam...:szok: po wynikach z krwi a okazało się ze u dzieci to norma i ok jest...!!!!!!!!!!!!! od tamtej pory uważam na net :)

Miłej niedzieli kochane!!!

Do góry