Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heheno to wykupiłam tą glukozę wdł. zaleceń i w poniedziałek pójdę na pobranie. a we wtorek mam usg, może poznam płeć
spotkałyście się z niemiłymi uwagami na temat swojej wagi u lekarza czy podczas usg? Bo ja niestety tak, przy drugim usg, 4 godziny spedziłam tam bo lekarz nic nie widział na usg przez mój duzy brzuch, kazał mi pić wodę żeby napełnić pęchęrz i dopiero zrobił usg i też nic nie widział, dopiero jakaś jego asystentka zrobiła mi usg i jej się udało bez problemu, a on się męczył i tylko medytował ,,i co ja mam z Panią zrobić,,? Taki ,,dobry,, lekarz w takim ,,dobrym,, szpitalu a nie potrafił wykonać usg, teraz we wtorek idę gdzie indziej na usg, ale już tam byłam normalna skromna przychodnia i lekarz bez problemu wykonał mi usg i wszystko widział, pomierzył dziecko. Czasem w takiej nie pozornej przychodni można trafić na lepszego specjalistę niż w renomowanym szpitalu.