reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

Hej dziewczyny, dzis wybralam sie na zakupy
Mierzylam z 7 par spodni ciazowych i juz myslalam, ze wyjde z niczy. Albo z przodu zle lezaly, albo z tyłu, albo w ogole czulam się jak baleronik bo zbyt obcisle.ale ostatnia para to strzal w 10 :) czarne, takie jakby lekko swiecace, w ogole nie wygladaja jak ciążowe :-) kupilam tez 2 bezszwowe staniki, bo czasami po calym dniu w staniku to bardzo mnie piersi. Milego wieczoru!

Vesunna a gdzie kupowalas? Ja przyznam ze w ogóle niewiem w jakich markach szukać ciuszków:)? Na razie zamieniłam sukienki na spódnice i jestem ale sprawa zimowej kurtki jest ciężka :)

reklama
Vesunna a gdzie kupowalas? Ja przyznam ze w ogóle niewiem w jakich markach szukać ciuszków:)? Na razie zamieniłam sukienki na spódnice i jestem ale sprawa zimowej kurtki jest ciężka :)

Anemmone, ja byłam w C&A. Można też przez internet zamówić, mają bardzo duży wybór. Ale moim zdaniem lepiej mierzyć, bo ja w każdych inaczej wyglądałam i w sumie dopiero w tych ostatnich sie dobrze czułam.

Marlea :-) inspiracja hehe :zawstydzona: :)

Ja tez w C&A kupuje modę ciążowa ..., i tez zaczęłam przez internet zamawiać ..., bo tam większy wybór niz w sklepie ...

Anemonne to ja mam cisnienie troche wyzsze od twojego i tez jestem zmarzluch...:tak:

Odnosnie cisnienia ja mierze 2 x dziennie i zapisuje na kartce a potem ginowi pokazuje co i jak...:tak:

Karina ja sie boje przez neta... ja jakos nie wymiarowa jestem... musze przymierzyc, zobaczyc czy bede sie dobrze czula i wtedy to cos moze byc moje...
yes2.gif

Pojechalam dzis z moim na mala wycieczke.. pogoda piekna, cieplo i zjadlam oscypka z grilla, wrecz musialam bo takiego mi smaka narobilo jak przechodzilam obok ze musial byc jeden moj... a tak to jestem dzis na kaszce truskawkowej i sloiczku gerbera krupnik z ciececina... zaladek mnie boli, chyba od tego antybiotyku... masakra jakas... wracalam z wycieczki to moj musial stanac 2 razy bo tak mi sie dwigalo do gory... a potem jeszcze na zakupy pojechalismy....

A to moje danie - pyszne nie?

Dziewczyny jak mnie strasznie dół brzucha boli :( Zaraz zwariuje. Byłam u siostry i zaczeło mnie boleć więc szybko przyjechałam do domu. I przestało. Teraz zeszłam na chwilke na doł i od nowa boli. Mój jest w pracy do 23, mama ma nocną zmianę. Masakra jakaś:(

Vesunna poczekać :-D

Jejuu jak sie objadlam, meza wzięło na hamburgera i wziął dla mnie tez i po co mi to było :no:

Ja dzis kupiłam spodnie ciążowe choc chodzę w normLnych jeszcze albo legginsach.

Dziewczyny ale ja wam zazdroszcze ze mozecie sobie tak pojesc co chcecie... !!;-) jutro moze sie wybiore do sklepu poogladac i kupic spodnie ciazowe... ;-) widzialam fajne w sklepie c&a wiec moze tam sobie kupie....

Anulka90 lez i odpoczywaj... :tak:

reklama
Właśnie zmierzylam ciśnienie i mam 144/75. Potwornie się martwię, nie biorę żadnych leków, bo mi ginekolog nic nie przepisał jeszcze. Myślę, czy nie wybrać się do lekarza w tym tygodniu, tylko nie wiem, czy mam uderzać do swojego gina czy do internisty? Denerwuje się strasznie, że zaszkodzi to dziecku :-(

Do góry