reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

chyba jakies leniwe dni mała:tak: ale ostatnio szaleje ostro wystawia rączkę albo nóżkę i ją głaskam a jak przestaje to zmienia pozycje i znów wystawia:-D co dziwne cały czas robi to z lewej strony:confused:

reklama
I bardzo mądrze JMM. Ja też już staram się z dystansem patrzeć na te kopniaczki i ich brak. Oj będzie nam brakowało tego uczucia w brzuszku:))

kurcze pogoda zwariowała rano podał śnieg i był mróz a teraz wszystko topniej a znając życie wieczorem pewnie ta woda zamarznie i będzie lodowisko:wściekła/y:

jaco mi sie z brzuchem dzieje

synek akrobata chyba

raz mi sie tak wypina po jednej stronie , ze druga wyglada jak nie w ciazy
a za chwile jz jest to samo po rugiej stronie
a nozki albo raczki w pachwinach czuje:tak:

boli to jak cholera:szok: :szok:
ale dzielnie znosze te jego loty

roksi jak się obudziłam to też u nas świat był biały, a teraz nie ma ani kropki śniegu na ziemi...kompletnie nic :no:
a najlepsze jest to, że nie ma też praktycznie kałuż ani chlapy - gdzie ten śnieg wsiąkł??

U mnie śnieg jeszcze leży ale jest już brzydki, mokry, fuj..... niebo też takie byle jakie. Dobrze, że nie muszę wychodzić.;-)

O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę uzywać Emotikonek!!!!!!!!!!! Co za niespodzianka!!!!!!!!!!! I radość!

dziewczyny jak dzisiaj wasze samopoczucie??

mnie od rana męczy zgaga, a fe :baffled:
wzięłam już rennie, na chwilę pomogła i od nowa mam właśnie jazdę :sick:
chyba pójdę coś zjeść to chociaż chwilkę poczuję się lepiej :rolleyes:

reklama
U mnie syneczek upodobał sobie lewą stronę, na prawą przerzuca czasami nóżki, ale nie często. W ogóle odkąd się dowiedziałam, że aż 4 kg przez 3 tygodnie przytyłam (czyli od wczoraj):happy: mam wrażenie, że mam w brzuszku wielkoludka. To by potwierdzał fakt, że od dłuższego czasu czuje tylko jego przeciągania się a nie akrobację.:eek: To by było!

Do góry