Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiecie co pomyslalam, jako prezent dla Bartusia, nie ukrywam ze zainspirowla mnie tereskaa:
zamowie batusiowi sesje u fotografa na 3 zdjecia; jedno z rodzicami, jedno z chrzestnymi i jedno z dziadkami. co wy na to?? bedzie mial bartek nietypowa pamiatke po swoich urodzinkach![]()
i myslalam jeszcze zeby zrobic mu taki mini albumi i wywolac po jednym zdjcieu z kazdego mieisaca- razem 12 tyle ile juz przezyl ;-)
oprocz torta :-) ale chyab zamowie w ksztalcie zabki (bo to bartka ulubione zwierzatko) a dzis w cukierni widzialam takie torcika w ksztalcie zaby, az sie nie chce go naruszac tak fajnie wyglada 
to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...
ale można to robić przyszłościowo i dać mu prezent na 18
ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie
ogólnie to sesje planuję tak raz na rok do 7 latek a potem zobaczymy...
to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...
ale można to robić przyszłościowo i dać mu prezent na 18
ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie
ogólnie to sesje planuję tak raz na rok do 7 latek a potem zobaczymy...
a czemu taka rozbieznosc to juz nie mam pojecia ;-)