reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

witam forumowiczki w nowym roku i życzę wszystkiego dobrego :)

do nas przyszli znajomi z 5-miesięczną córeczką, ale większość imprezy przespała (; najedliśmy się po czubki uszu, ja dostałam piwo 0% (takie naprawdę bez alkoholu, więc smakowało jak lemoniada z bąbelkami) i Piccolo o smaku wiśni, a reszta piła piwo, whisky i szampana (; obejrzeliśmy transmisję z imprezy w Krakowie, obejrzeliśmy fajerwerki przez okno i o 1 już byliśmy w łóżkach (;

przy okazji okazało się, że nasz kot boi się płaczu dzieci :D

reklama
Witam wszystkie w Nowym Roku.
Dziewczyny czy naprawdę po 35 roku życia są większe szanse żeby urodzić chore dziecko? Ja mam 34 lata i jutro badania genetyczne, jak się cieszyłam i nie mogłam się doczekać tak teraz się strasznie boję i chce mi się płakać. Czy wszystko będzie ok ze względu na mój wiek.:-(

Witam wszystkie w Nowym Roku.
Dziewczyny czy naprawdę po 35 roku życia są większe szanse żeby urodzić chore dziecko? Ja mam 34 lata i jutro badania genetyczne, jak się cieszyłam i nie mogłam się doczekać tak teraz się strasznie boję i chce mi się płakać. Czy wszystko będzie ok ze względu na mój wiek.:-(
Ola ryzyko jest wieksze ale to nie znaczy ze maluch bedzie chory:) ryzyko zawsze rosnie.. niestety nawet mlode osoby rodza chore dzieci wiec tak naprawde to jest ruletka... nie stresuj sie niepotrzebnie! idz jutro na badanie i zobaczysz ze bedzie dobrze:)

Tez mam 34 lata i jutro badania genetyczne. Tez sie boje ale staram o tym nie myslec. Jutro sie wszystkiego dowiemy... mysle ze 34 lata to jeszcze nie tak zle...

Tez mam 34 lata i jutro badania genetyczne. Tez sie boje ale staram o tym nie myslec. Jutro sie wszystkiego dowiemy... mysle ze 34 lata to jeszcze nie tak zle...

dokladnie tak.. przewaznie mowi sie ze duzo wieksze ryzyko jest w ciazy po 40 ale tez duzo osob rodzi w tym wieku zdrowe dzieci wiec widzicie to tylko statystyki.. wiec nie ma co sie stresowac na zapas bo maluszek to czuje. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!

Ola, Klaudia witam w klubie stresujących się przed jutrzejszym badaniem genetycznym, a w tym roku kończę 33 lata. Musimy być dobrej myśli.
W Warszawie brzydka pogoda, więc dzisiejszy dzień upływa pod znakiem leniuchowania :-)

reklama
dziewczyny wszystko bedzie dobrze zobaczycie!:) ale stres zawsze bedzie.. ja mam go przed kazda wizyta niestety mimo ze mam 24 lata i pierwsza ciaza to i tak stresuje sie caly czas czy wszystko w porzadku..:*

Do góry