reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

no jak wam pasy pomoga to super:-) byleby nie nodisc za dlugo, ja jakos nie mam wiszacej skory, mam brzyszek owszem ale taki napiety, jakby tylko macica sie jeszcze nie obkurczyla ale skora nie wisi.... hmmm i tak sie zastanawiam czy ta macica nie powinna sie juz obkurczyc? albo to co innego??

Skakanka a jaki stanik kupilas bo ja z tego taniego tez niezadowolona jestem :baffled:

reklama
Karlam kupowałam u Hindianki na allegro za 15zł, na wygląd jest ok ale materiał do dupy,że tak powiem i mnie szczypie, nie mogę go nosić.I teraz zamówiłam z Naturany,chyba dobra firma.

Skakanka, bardzo dobrze zrobiłaś!
Ja kupiłam z Naturany biały. Jest zajefajny...delikatny i nigdzie nie uwiera..ja mam taki bez fiszbin i fajnie odpinają się ramiączka, no i po praniu nic się z nim nie dzieje.
Mam jeszcze taki za 12 zł z Auchan. I tez nie jest zły, ale materiał sztucznawy i po praniu trochę inaczej wygląda...:-p

Karlam , ja tez mam taki brzuch- skóra nie wisi...ale dziewczyny i tak mi zamąciły w głowie ... może kupię sobie pas???
A jeszcze nie wolno ćwiczyć brzuszków prawda? A tak sobie napinać mięśnie to chyba można.

A ćwiczycie Kegle??? Mnie pobolewa jak próbuję sobie pościskac....

Dziewczyny ja też kupilam ostatnio takie lepsiejsze staniki (szt.2) - lepsejsze bo po 30 zl szt, a nie po 15. Z tych bawelnianych też bylam średnio zadowolona. e co kupilam maja fiszbinki, i są o wiele bardziej kobiece. Polecam sprzedawce - super kontakt, szybka wysylka - i zawsze pomoze w doborze rozmiaru. Tu jest namiar (ma tez kilka innych fajnych modeli)

PIĘKNY WYGODNY DLA KARMIĄCYCH Z HAFTEM!BIEL/CZAR (157839572) - Aukcje internetowe Allegro

Abeja super te staniki tylko ze mam problme z ta rozmiarowka jaka tam jest, czasami dla C jest podany wiekszy obwod niz dla D :-(
ja sie dzisiaj zmierzylam i wyszlo mi mniej wiecej 80 pod biustem i 95 w biuscie i za chiny nie umiem nic dobrac :-( :baffled:

no jak wam pasy pomoga to super:-) byleby nie nodisc za dlugo, ja jakos nie mam wiszacej skory, mam brzyszek owszem ale taki napiety, jakby tylko macica sie jeszcze nie obkurczyla ale skora nie wisi.... hmmm i tak sie zastanawiam czy ta macica nie powinna sie juz obkurczyc? albo to co innego??

Skakanka a jaki stanik kupilas bo ja z tego taniego tez niezadowolona jestem :baffled:

Ja też niemam wiszącej skóry :no: ale mam taki jakiś sflaczały ten brzuch:tak: Po pierwszej ciąży troszkę mi pas pomugł:tak: Więc moze teraz tez pomoze:eek:

reklama
wahalam sie czy go kupic a teraz juz wiem :tak: ......a w ogole jestem cala w czekoladzie :baffled: ale i tak jestem czystrza niz Emilka:laugh2: :laugh2: zrobilam jej cwiartke buleczki z kremem czekoladowym i to byl moj blad...:-p no ale albo ma sie czyste dziecko albo szczesliwe dziecko:laugh2: :laugh2:

Do góry