reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
ja siły moze mam ale czasu brak kompletny maluchy nie daja mi posiedziec teraz sa zajete teletubisiami wiec korzystam :tak:
a wieczorem brat wraca z pracy i siedz na kompie

wow felqua to impreza bedzie na calego ;-)

my jezdzik chyba dostaniemy od dziadkow, hmm my? no bartek oczywiscie! :-)
wiec biore pod uwage takei prezenty: jezdzik, konik plastikowy na biegunach, klocki, buciki, zwierzatko do ktorego wklada sie klocki o danym ksztalcie, statek do kapieli ;-) a kto co kupi to juz wola rodzinki hehe ;-)

My cały tydzień testowaliśmy roczkowy prezent od dziadków z mojej strony - wózek tako sportster - naprawdę super. Oczywiście zawieszenie o wiele twardsze od roana marity, którym na co dzień jeździmy, ale w końcu to już typowa spacerówka.
Szymon pierwsze pięć minut jechał w nowym wózku niezadowolony, bo jechał przodem do świata, a nie do mnie. Na szczęście potem już podobało i to baaardzo...:-)

Kasiu-to zdjecie Pitka -przeboskie! Ma takie flirtujace spojrzenie!

Juz sie boje tej imeprezy bo sie okazalo ze czesc dalszej rodziny tez by chciala w niej uczestniczyc- tak ze wkrotce to nam chyba 50 osob wyjdzie- tyle to nawet na naszym slubie nie bylo!
A finansowo jakos taka kiepskocha u nas ze az sie boje jak to bedzie!

reklama
felqua - koszmar, a z drugiej strony super, że macie tak liczną rodzinę (i rodzinną)

u nas będą w sumie 3 imprezy urodzinkowe Agatki + moja, nie wszystkim pasował termin 30.03, o co byłam ma maxa zła (urodziny są pierwsze i wypadają w weekend, ale cóż...)

Do góry