reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Nareszcie jestem sama z moim Kubulkiem;-). Jak wszyscy są w domku, to straszny rozgardiasz się robi, nie ma chwili spokoju:tak:. Choć mój mały teraz też tak kombinuje, że już mam dosyć:wściekła/y::eek::baffled:.
Zielona - to i tak się wyspałaś, mój wstał o 6.00:-p
Kasiulla - czekamy na relacje z wyjazdu:tak:
Vici - to wklej na razie jeden;-). Jeszcze trochę i te suwaczki, to będzie nasz znak rozpoznawczy;-):-D:-D:-D.

reklama
Vici - pięknie:-), właśnie byłam u nas na Kwietniówkach, jak zobaczyłam te cuda, teraz się wyróżniasz:tak::cool2:.

Dzien dobry, my tez przez caly weekend bylismy w rozjazdach, a to na wedrowce w sniegu, a to w kafejce dla dzieci i tak nam fajnie minal czas:tak: . Teraz juz Eryk po sniadanku i sobie spiewa, jak to on:tak: :-D
Rzeczywiscie, te suwaczki staly sie nagle bardzo popularne:tak: :-D :laugh2:
Joanna spoznione zyczonka urodzinowe dla synka!!
My pierwsze urodznki bedziemy wyprawiac w sobote, poniewaz wlasciwie wypadaja w srode i niektorym pracujacym by bylo trudno przybyc. :tak: Moja mama upiecze tort, maz tez cos tam chcial upiec, a ja sie bede byczyc:laugh2:
Zaprosilismy wszystkich na brunch o godz: 11, niech dzieciaki troche pohasaja, zanim pojda na drzemke:tak:

My weekendzik w domciu spędziliśmy , w niedziele byliśmy u teściów na obiadek a pozatym siedzieliśmy w domciu i bawiliśmy się z synkiem:-)

Zuzia- a ja już się bałam , że to mój Oskarcio to taki straszny rozrabiaka:laugh2:

Moja mama upiecze tort, maz tez cos tam chcial upiec, a ja sie bede byczyc:laugh2:
Hi, hi, hi, tak to rozumiem:tak:, też bym tak chciała;-).
Vici - spadł u Was w końcu śnieg:confused:. U nas dalej ani grama:no:.
Zielona
- z mojego to już taki łobuz, że aż się boję pomyśleć, co będzie dalej:-p:eek:.

reklama
Do góry