reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej!!!!
Miło czytać że mnie jeszcze pamiętacie :-)
Ja niestety mam malutkiego terroryste który poza mamą świata nie widzi i niestety nie miałam za bardzo czasu żeby nawet kompa odpalić , teraz na szczęście mały zaczyna mądrzeć a mamusia ma troszke więcej czasu dla siebie.
Wasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach :szok: niedawno takie maluszki ...

A to Oskar w wersji aktualnej ;-) (Nasz największy skarb i Nasz Okruszek)

29ykvh4.jpg

reklama
Hej mamuśki:-)
Wpadam dziś tylko na chwilkę, ale jutro, jak moja gromadka sobie pójdzie do pracy i przedszkola, to zaglądnę tu na dłużej;-).
Ewcia - a czemu mama nie chce zostawać z Twoim synkiem:eek:, przecież to już duży chłopak:confused:. Mogłabyś gdzieś wyskoczyć na dłużej:cool2:.
Zielona - ja też Cię pamiętam:-), a Oskarek to już duży chłopak:tak:.
Pycha - całe szczęście, że miałaś cyfrę, bo jeszcze byś popadła w jaką depresję z powodu braku dostępu do bb;-):-D:-D:-D:-D

czesc dziewczyny my juz poi urlopie niestety bo bylo super
teraz najgorsze - rozpakowywanie i pranie :no:
musze nadrobic caly tydzien bo sporo napisalyscie :szok: :-)

Witam o poranku,moje dziecie już rozrabia wstał o 6.50 i nie chce już spać.
Kasiulla fajnie,że urlopik się udał.
A próbowałam z tymi suwaczkami i nie mogę 2 zrobić wkleja mi tylko 1:confused:

Mój też dzisiaj spał troche krócej niż zwykle :dry:
Zazwyczaj śpi do 9:00 a dziś wstał o 7:30...
Ale cóż dobrze , że ja się tej nocy wyspałam i pełna werwy moge zacząć nowy dzień i nowy tydzień( przyznam szczerze , że nie przepadam za poniedziałkami ...:no: )

Mnie tam(odkąd siedzę w domu)żaden dzień niewadzi,jak pracowałam to poniedziałek był okropny.Nieraz nawet się gubię w tych dniach i datach
:-D

reklama
Mi troszke w poniedziałki smutno , kończy się lenistwo po weekendzie i wspaniałej niedzieli wspólnie spędzonej z tatusiem :happy:
I Oskarek jest bardziej grzeczny jak ma w domku mamusie i tatusia w komplecie;-)

Do góry