reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

szybkim tempie kupic buty i sluchajcie! Kupilam sobie kozaki w ciagu 10Minut:tak: :laugh2: To mi sie raczej nie zdarza, zazwyczaj potrzebuje pare godzin !

Mnie tez ostatnio przycisneło i tez w 10 minut kupiłam buty i narazie jestem z nich strasznie zadowolona :tak: :-D a byłam w tylu sklepach ,jakoś mi nic nie przypasowywało ,ale śniegu napadało i buty mam:tak:

u nas tez dziś śniegu napadało ,właściwie wciąż pada więc na sanki obowiązkowo pójdziemy ,po śniadaniu a potem jeszcze po drzemce:tak: :-D

reklama
Dzień dobry w niedzielny dzionek.
My już po śniadaniu,synek się bawi w majsterkowicza,a mamusia pije kawe.
U nas oczywiście bez śniegu,totalne zero śniegu,nawet płateczka,ale jest minus 7 stopni,mrożno jak cholerka.
My siedizmy dzisiaj w domku,zawsze gdzieś jeździmy to na obiad,to na noc,ale dzisiaj w domku,nie ruszmaysię nigdzie,tylko ewentualnie na jakiś spacerek.

witam sie i ja
jestem dzis padnieta,maly czesto budził sie w nocy i poplakiwał,ale jedno co to pospałam do 9.00 poniewaz moj maz jak wrucił z pracy o 5.00 to pogonił mnie do małego pokoiku,a sam siedział z małym:-)
a i mały ma katarek ale juz mu zakropliłam nosek nasivinem i podałam clemastine,mam nadzieje ze szybko sie odczepi:tak:
u mnie sniegu ledwo co ,ale za to strasznie mrozno i wieje wiec chyba dzis odpuszcze i posiedze w domku z synusiem;-)

Dzień dobry!

U nas bardzo dużo śniegu napadało przez noc znowu :) Zapowiada się po południu miły spacerek :)))
Tylko kurcze nie wiem co dziś na obiad zrobię, bo nic wczoraj nie kupiłam :confused:

Witam!

Ja wczoraj zrobiłam sobie wolne od rodzinki tzn spotkałam sie z kumpela na ploteczki i winko i jestem w szoku bo dzis mało spałam i czuje sie nawet dobrze:-)

Witam! Ja dzis jestem padnieta.Bylam wczoraj ana starych smieciach i z sasiadka wypilam dwa winka a dzis sie nie za bardzo czuje:no: :-p Chyba moj organizm przezyl szok po takiej ilosci alkoholu po takiej dlugiej przerwie:szok: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Leika ja tez nie mam nic kompletnie na obiad ale na szczescie Robert zaraz pojdzie i cos kupi:tak:
Zima tez nadal u nas jest i do tego mrozno:nerd: :baffled: :dry: :sick: :eek: Ale slonecznie:tak: :cool2: :-) A teraz ide polozyc spac mojego szkrabka i musze troszke ogarnac.Pozniej jak sie lepiej poczuje po obfitym obiadku to chyba pojedziemy znow na stare smieci bo musze spakowac w worki reszte swoich ciuchow:tak: bo od srody wynajmuje juz mieszkanko.

reklama
Iwonka,Kunda zazdroszcze takich wypadów z kumepali na winko i te ploteczki sprawy kobiece,też bym chciała gdzieś wypasc, u mnie jedyna co moze być ze ktoś do mnie przyjdzie,ale w dzień i na kawe.
Bonie mam z kim małęgo zawsze zostawić,moja mama się boi z nim sam na sam,a tesciowa z adaleko mieszka.
trzymajcie sie cieplo wszyscy w te mroźne dni:-) :baffled:

ja ide robic obiadek,de volaie(nie wiem jak to sie pisze),
I kawusie łykne sobie takze

Do góry