reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My z Matkiem już po obiadku,teraz kawa.
Może ktosik też pije to połykamy razem i poplotkujemy,hehe
Niedługo będe robiła racuchu na podwieczorek,bo Matu bardzo lubi...:-)

Joanna też się dołąćzamy do życzonek dla dorosłęgo już faceta
Wszystkiego naj naj naj naj, samych ciasteczek i cukiereczków...
birthday.gif
bukiet.gif
lalala.gif
lalala.gif
lalala.gif
lalala.gif
lalala.gif
Sto lat...

reklama
Weim dziewczynki starsznei długo mnie nie było ale to sie zmieni znowu was po zanudzam :-D:-D:-D:-D

Dziekuje za gratulacje jeszcze niewiemy czy Kaludia bedize miec brata czy siostrę ale chyba brat bo taki tajniak ze chej i zreszta wogole nie czuje jak bym była w ciąży. KTG nie mogły mi zrobic bo co go juz słyszały to on w druga strone i juz go niema :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a raczej teraz to nigdzie nie pojedziemy bo wyjazd przesunięto na kwiecień i jednak do Anglii bo Roberta tam przyjmą do pracy:baffled::baffled::no::no:

Witamy znowu.
My już zjedliśmy racuszki,ale jeszcze zostało sporo.Już pomarańcza mały też wsunał całęgo,pa
A wy pewnie u rodiznki albo na wyjazdach weekendowych,bo cos tu pustooo,

Witam:-)
Ja dzisiaj pół dnia spędziłam w pracy, pomagałam zrobić sprawozdania:-p:eek::baffled:. Teraz jestem wykończona i najchętniej bym poleżała, a jeszcze muszę dzieciaki wpakować do łóżek, bo mój mąż po całym dniu z dziećmi, poszedł moczyć się do wanny;-):-D. Pewnie nie wyjdzie, dopóki nie będą spały:-D.
Nikita - super, że Klaudia będzie miała rodzeństwo:tak:, dbaj o siebie:-).
Shady - gratulacje dla brata i bratowej:-)
Joanna - wszystkiego najlepszego dla synka:-):-):-):-):-):-)

Mój dziubasek poszedł się kąpać.Wział ze sobą cały osprzęt i się bawi w pianie z zabawkami i samochodami.
Ja korzystając,że go nie ma pisze do was.
Bo jakw róci to boba będzie zapewne oglądał na kompie.

Ja - jak to w sobotę - większość dnia poświęciłam na sprzątanie i zakupy. Zaliczyliśmy też spacer po parku z młodym. Teraz mąż na piwie z kolegami jest a ja chyba sobie jakiś film obejrzę...

hey laseczki
jaks nie mam czasu usiasc i popisacz wami,albo mały mi nie daje ...albo jestem poza domem:happy:
Nikita wielkie gratki dla ciebie za fasolke,teraz musisz dbac o siebie podwojnie:tak: :-D
Shady oczywiscie dla brata i bratowej tez ,ale musza byc szczesliwi:laugh2: :laugh2:
Joanna wszystkiego najlepszego dla synusia duzo usmiechu

Załączniki

• 1[1].gif
    1[1].gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 63
a pozatym to powinnam powoli zaczac pakowac juz jakies zeczy bo duzo czasu mi nie zostało,ale mi sie jakos nie chce stwierdziłam ze 2 dni przed wyprowadzka wszystko porobie:-) bo bede musiała hihi
jejciu jak mi sie ciezko i dziwnie pisze,poniewaz sciagnełam paznokcie i czuje sie strasznie głupio.. jakbym palcow nie miała:-p
a teraz spadam do wanny popływac i sie kłade spac ;-)

Dziękuje kobitki za dobre słowo ale i tak trochę odczuwam dwa małe pasożyty:-D Klaudie przestałam karmic jakies 2 ipół miesiąca temu bo mnie juz starsznei gryzła :-D:-D Biore witaminy ale to i tak nie pomogło dwie ósemik mają dziury jedna to sama mi odpadnie:eek::eek:
ale tak to czuje sie bardzo dobrze:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dzien dobry, my bylismy wczoraj caly dzien na wielkim wedrowaniu, Erik widzial sarenki i losie:tak: . Bylo bardzo zimno, bo mroz i gory sniegu. Do tego urwal mi sie obcas od buta i musialam w szybkim tempie kupic buty i sluchajcie! Kupilam sobie kozaki w ciagu 10Minut:tak: :laugh2: To mi sie raczej nie zdarza, zazwyczaj potrzebuje pare godzin:tak: :-) :-) Dzisiaj tez spadl snieg i teraz mamy prawdziwa zime:tak: Dzisiaj tez wybywamy, wiec nie bedzie mnie na bb.

Witam nowa mame!

Do góry