• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

karolina ja z synkiem przybrałam 14 kg ale startowałam z 58 kg, teraz startowałam z 56 i na razie + 1kg, muszę max 12 kg przytyć ze względu na mój kręgosłup.
Mati był przyzwyczajony do ciszy i w ciąży, (byłam sama ok 9-10 godz dziennie) tylko jakiś spacer do sklepu, czy coś podobnego - mieszkam w domu na wsi wiec spokój i cisza. Ale ten maluszek ma bardzo głośno :-) więc sam się pewnie przyzwyczai do hałasu. 4-latek potrafi zrobić dużo szumu;-)
No właśnie GDZIE JEST MONIA?

reklama
Hello. A u nas pierwszy synek od urodzenia spał jak zabity w każdych warunkach, takie cygańskie dziecko, a drugi łatwo się budził, więc wprowadziliśmy nakaz ciszy w czasie jego drzemek, bo inaczej było po drzemce. Teraz starszy ma trochę lżejszy sen, a młodszy trochę mocniejszy i jest git;)

Ja ogólnie do ciała używam właśnie mleczka dla niemowląt Babydream:)) A do mycia płynu Babydream:) Tylko szampon mam paskudny składem Dove, ale jeszcze nie trafiłam na satysfakcjonującą zdrową alternatywę.

Ale mi sie dzis w glowie kreci masakra :/
W pierwszej ciazy przytylam 13kg startowalam z 60 w tej nie chciala bym wiecej przytyc.
Nasza Ala.uwielbia spac w halasie nie chcialam jej przyzywczajac do ciszy bo pozniej nic w domu bym nie zrobila, a tak to pora odkurzania, a Alicia na drzemke hehe

Monika gdzie sie podziewasz?
Nikita gratuluje corci :*

Ostatnia edycja:
dziewczyny ze śląska mam pytanie jaki szpital polecacie do rodzenia wiem ze jeszcze jest wczesne ale sie zastanawiam gdzie mam rodzic :( w internecie jest duza za i przeciw i juz sama nie wiem ktory wybrać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry