Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez mam w jednej piersi wiecej. Z lewej ściągam np 60ml a z prawej 90ml..
Chyba jednak jutro bede przystawiać...
Czy Wy tez macie nakaz leżenia od położnej? Bo moja to wiedziałam, ze zaleca odpoczynek ale wczoraj mnie prosiła zebym jak najwiecej leżała, nie siedziała i nie chodziła, a juz w ogole nie sprzątała, gotowała itd. Moj maz teraz lazi za mną i "kochanie moze sie połóż troszke" a mnie juz trzepie bo bym cos porobila...

Nie dziewczyny, nie rodzę...
Wkur...wa mam maksymalnego, nic mi się nie chce, mam doła i w ogóle![]()
no ale pewnie podczas porodu wykupałaś co miałaś wykupać, więc teraz ze 3 dni pewnie trzeba poczekać... mi nadal nic nie wychodzi po tym przeczyszczeniu środowym czy czwartkowym. Po prostu pusty kanał i się musi zapełnić. A jak Ty masz dietę płynną to pewnie większość spalasz i się nie bardzo ma co odłożyć w jelitach.No ja od początku dostaje 3x dziennie parafine, normalnie pi jednej dawce powinno pomóc a ja biorę I'd dnia porodu+płynna dieta i nic![]()
są słoiczki z mlekiem ???Ja też mam w domu na wszelki wypadekale kupowaliśmy gotowe słoiczki w aptece bo jak na mleko na wszelki wypadek to całe pudło się nam nie opłaca. W ciągu dnia oprócz karmienia odciągam już jakieś 160 ml i część idzie na bieżąco bo babcia czasem musi z młodą dłużej zostać a część mrożę,
ale superMyla nasza juz do ok 30 min takiego rozgladania sie potrafi dojscchoc srednio z 15 min na jedno miejsce wychodzi
pozniej wystarczy polozyc ja w innym miejscu i znowu "zwiedza"
ja jej najczesciej wtedy nie przeszkadzam
![]()
a to co, będą sprawdzać czy zrobiłaś ?ja wyjdę najwcześniej w poniedziałek:/ a i to nie wiadomo bo najpierw muszę zrobić 2wcześniej mnie nie puszcza na pewno
noo Pat gratuluję! śliczny Wojtus - juz zaklepany dla jakiejś księżniczki?szkoda ze porod nie przebiegł lżej ale najważniejsze że już po
![]()
Myla super- a Marcelinka wygląda jak gwiazda
Oltoma mam nadzieje ze nie będziesz musiała długo czekać
Doli moja kicha, czka i chrapie![]()
Asia, ja mam to samo, normalnie deprechę już łapię.Brawo! Jejciu jaka ona śliczna!![]()
Ach, jak ja już bym chciała swoją mieć przy sobie. Chce mi się płakać. Wiem, że to nieuniknione, że co najwyżej jeszcze 2 tyg - max, ale to czekanie jest straszne, a jeszcze te skurcze przepowiadające, ciągle wywołują nadzieje, a tu nic. Teraz czuję się taka zawieszona w próżni, nic mi się nie chce, z nastawieniem, że zaraz moje życie zmieni się i odwróci do góry nogami, nie chcę nigdzie chodzić, bo wole być w domu gdyby coś, a z drugiej strony, żyć trzeba w miare normalnie :-( . Ale wam wszystkim, ktore mają już swoje dzidzie fajnie.:'(
Kuklaki, tak pomyślałam, bo napisałaś, ze masz nawet wody nie pić, chyba, że coś źle zrozumiałam...
Nie budziłam, bo już od jakiegoś czasu jak wybudzam Małgosię na jedzenie, to ona i tak nie je, wypluwa smoczek i śpi... Rano za to wypiła 120 ml :-) Wybudzałam jak była mniejsza, teraz to juz duża dziewczyna ;-)
Doli, Małgosia kicha codziennie, po kilka razy, czasem tez sobie odkasłuje. Ale nic jej z noska nie leci.