Wczoraj miałam pisać ale mialam doła bo najpierw wkurzył mnie moj ojciec, ktory u nas robi przechowalnie bo mamy duzy strych i piwnice a jak zaczelismy wszystko wyrzucac to byl foch. A potem jeszcze spotkalam ciotke i ta mi wspolczuję ciazy i szkoda i takie tam....
A potem zebranie w szkole wiec cisznienie podniesione choć nie bylo tragicznie
Kunda nie przejmuj się ani tatą ani ciotką. Nie ich życie więc nie ich sprawa jakie ono jest

A jak będzie jeszcze chciała się po mądrzyć to powiedz cioci że współczujesz jej braku zajęcia w życiu i że to przykre że jedyną atrakcją jaką posiada w to jakieś ploty i przycinki :/
mamuski ktora sa juz mamami. Np moj facet przed porodem uzna dziecko jako swoje itd to i tak oznacza ze po porodzie w urzedzie miasta szpitala w ktorym urodzilam oboje musimy isc po akt urodzenia? bo tu chodzi o to ze malzenstwem nie jestesmy i nawet jak uzna dziecko wczesniej to i tak oboje musimy isc? i ile jest na to dni?
Z tego co mi się kojarzy to wystarczy jeden rodzic. Możesz ty się wybrać i podać partnera jako ojca, zaznaczasz też meldunek dziecka, u siebie albo u ojca w urzędzie najbliższym szpitala gdzie rodziłaś. Na rejestrację od porodu jest 14 dni. Najlepiej zadzwonić do gminy/urzędu i zapytać. Pierw na sekretariat powiedzieć że dzwonisz w sprawie info odnośnie rejestracji dziecka i oni cię przełączą do odpowiedniego działu.
Ja mam to samo z pobudkami + jeszcze pobudki córci więc prawie wcale nie śpie w nocy, czuje nawet jak młody napizia po pęcherzu i harcuje w nocy, za to rano dziś i mała i młody się uspokoili ok 7 pierwsza dawka leku ok 8 druga i potem do prawie 12 spaliśmy, cała nasza czwóreczka.
Obiad już zrobiony, w miarę poogarniane

tylko ta pogoda do bani

.
Ewcia zazdroszczę mazur miłęgo wypoczynku wam życzę

, ale....

za tydzień jadę do kumpeli na warmię koło Ostródy

Jupi

Uwielbiam do niej jeździć
Z tym czuciem dzieciaczków to przy jednej i drugie ciąży miałam tą samą schizę

że czuje tylko boksy a nóżek nic he he serio nie wiem skąd mi ta opcja w głowie się zalęgła

z młodym szybciej się odchizowałam po usg taki wierzchowice z niego

z małą dłużej miałam swoje moje