reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka jak dla mnie pozytywny, do dzieła!!! :D

Katriina dziękuję :) czuję się jak nowicjuszka, mimo że mam już synka - strasznie szybko się wszystko zapomina, zresztą o synka starałam się tylko miesiąc, więc już w ogóle niewiele pamiętam.

maggie ależ się rozczuliłam tym opisem reakcji synka. Może dlatego, że mam synka w podobnym wieku....już się doczekać nie mogę.
Kciuki &&&& za wizytę

Airfix no wyniki męża to w sam raz na bliźniaki, parka jak się patrzy.

Ja dzisiaj 4dc a mam wszystkie objawy ciążowe :-D:-D niezwykły jest ten nasz organizm, jak tylko wie że się staram to i mdłości, i wymioty...czy Wy też tak macie że świat jest taki piękny, wszystko jest takie cudowne, czy to tylko ja tak mam? Kurcze, no nie wiem...czekałam na ten czerwiec od 2 lat, w końcu możemy działać a nie czekać bezczynnie.... ;-)

reklama
Katrina chyba masz racje co ma byc to i tak bedzie, takze musze sobie strzelic prezent na urodziny ☺
A powiedzcie mi dziewczyny ja kupilam testy owu z allegro takie z zielona koncowka czy ktoras z was ich uzywala bo ja bylam na usg i widac bylo ze zbliza sie owu a testy negatywne.

Katriina I piłaś te 3-4 miesiace ta Kotanyi do 6dc? Ja chyba tez tak bede robić, bo mnie strasznie wysusza Ona. Gardło mnie drapie, jestem ciekawa co ze śluzem będzie bo jak na razie to pustynia. Najważniejsze że szkarlatyna Cie omineła :) Fajnie że na razie ciaza Cie nie męczy :) Dzis takie cieplutko u nas, i tak sie rozmarzyłam, że juz bym chciała na spacerek wyjść z takim bobasem :)

Marzycielko Szkoda że testów nie zaczełaś robić z 2-3 cykle wcześniej ( ja sie tak przygotowywałam ) u Ciebie taki test może oznaczać juz pozytyw ( podejrzewam że między 3-6h po tym teście jeszcze by te kreski ściemniały ) , u mnie taki test nie oznacza jeszcze pozytywnego, ale wiem ze po takim do 24h będzie pik i czasem dopiero na drugi dzień wieczorem mam dwie ciemne krechy :) Takze u Ciebie owulacja tuż tuż :) ... ze dwa razy sie zdarzylo że juz taki test robiony o 20.00 musiałam uznac za pozytywny ( zeby nanieś na ovufriend ) bo rano juz nie było sladu kresek .

Magic Jak dla mnie końcówka kwietnia jest dziewczynkowa, poczatek kwietnia duzo chłopcow mam na około :) Co do tych testów, sama je chciałam kupić, i nie wiem czy dobre...kupuje z zielona koncowka na ebay, wiec moze te sa podobne, anufifi ich używała, ale nie odpisała mi w końcu czy dobre.

Anufifi NO WŁAŚNIE Helllooo , gdzie sie podziewasz ania_g_21 Kiedy startujesz??

Marzycielka, jak dla mnie pozytyw :-)
Ja, jak zobaczyłam u siebie ciemną krechę to uznałam za pozytyw, a na drugi dzień kreska była jeszcze ciemniejsza i wtedy był chyba dopiero pozytyw.
Bałam się, że za wcześnie zaprzestaliśmy <3, ale w ciążę jednak zaszłam :-D

Hej dziewczyny:-) ja testy dopiero dostałam okaże się czy są dobre a znaczne ich używać od nastepnego cyklu czyli ok 21 czerwca bo 11 powinnam dostać pierwszej prawidłowej miesiączki po odstawieniu tabl.

Airfix staram się prawdopodobnie od 15 lipca, zależy kiedy @ się pojawi. Nie mam regularnych cykli,więc nie wiem do końca. Zaczynasz starać się w lipcu, czy chcesz jeszcze czekać? Z tymi wynikami męża jest ciekawie :D ciekawe, co z tego wyniknie.

Magdazuk powodzenia :) Trzymam kciuki, by się udało.

Magic87 to nie jest tak, że w kwietniu nie rodzą się w ogóle dziewczynki :). Patrząc na to, musiałabym starać się w lipcu a w sierpniu już nie, bo w maju jest więcej dziewczynek.

PannaMyszka powodzenia w staraniach :) ja jeszcze 1,5 miesiąca czekam i dłuży mi się bardzo,

asioch już tylko parę tygodni i może dowiesz się, kto tam zamieszkał.

Katrina już niedługo zobaczysz małego okruszka. Już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę dwie kreseczki na teście ciążowym :). Dobrze, że szkarlatyną się nie zaraziłaś.

Maggie ładne imiona. Upały w ciąży to nic przyjemnego. Synek już się nie może doczekać :D

Marzycielka u mnie taki test czasami oznaczał pozytyw, a czasami jeszcze ciemniał bardziej.

Udanego wypoczynku Wam życzę :) pogoda jest super.

Hej dziewczyny:-) ja testy dopiero dostałam okaże się czy są dobre a znaczne ich używać od nastepnego cyklu czyli ok 21 czerwca bo 11 powinnam dostać pierwszej prawidłowej miesiączki po odstawieniu tabl.

Powodzenia i trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&

elisse a mi się teraz dłuży do owulacji jak nie wiem.....!!! Strasznie niecierpliwa jestem :/

Ale tu cisza.W ogóle całe podforum staraniowe nie tętni życiem tak jak kiedyś, pamiętam jak starałam się o synka to po 10 stron dziennie było do nadrabiania, ale może to i lepiej, mniej, milej, kameralniej? No nie wiem jak to sie odmienia.
Dzisiaj czeka mnie ciężki dzień...w ogóle ostatnio każdy jest ciężki, w taką pogodę ciężko zmusić się do pracy zwłaszcza przed kompem w domu....

No faktycznie cisza:-)
długi weekend:-D
u mnie od dzisiaj ciąża donoszona. za dwa tygodnie cc jeśli doczekam, bo skurcze mam coraz mocniejsze, brzuszek też zaczął opadać.
Mała dalej do góry główką siedzi na pupsku.
we wtorek mam wizytę, zobaczymy co tam w trawie piszczy:szok:

pozdrawiam serdecznie

reklama
No faktycznie cisza:-)
długi weekend:-D
u mnie od dzisiaj ciąża donoszona. za dwa tygodnie cc jeśli doczekam, bo skurcze mam coraz mocniejsze, brzuszek też zaczął opadać.
Mała dalej do góry główką siedzi na pupsku.
we wtorek mam wizytę, zobaczymy co tam w trawie piszczy:szok:

pozdrawiam serdecznie

Ja syna w 37tc urodziłam, ale on od 24tc główką w dół był...trzymam kciukasy, może się obróci jeszcze, no a jak nie to cc...

Do góry