reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Hej!
A my na dzialce nadal! Upal, ale dzis nad jeziorko pojedziemy, choc moje dziecko boi sie wejsc do malego baseniku ale moze do jeziora od brzegu wejdzie.
A w ndz nad morze!!! Oby pogoda!
Ale jeszcze w pt uro meza wyprawiamy i musze to przezyc hehe
A my na dzialce nadal! Upal, ale dzis nad jeziorko pojedziemy, choc moje dziecko boi sie wejsc do malego baseniku ale moze do jeziora od brzegu wejdzie.
A w ndz nad morze!!! Oby pogoda!
Ale jeszcze w pt uro meza wyprawiamy i musze to przezyc hehe
Cassiah
Heja. Zazdroszcze wam tych jeziorek polskich i polskiego morza naprawde. Nie bylam od 7 lat tam
Nie mozna tego porownac z Adriatykiem, to dwa zupelnie inne klimaty, rownie piekne. Ja w trakcie staranek, dzis 11 dc, oby lipiec byl tym szczesliwym
Bo jak tak patrze na nazwe grupy 'staraczki styczen' to nie moge uwierzyc ze od nowego roku sie juz staram a tu mnie lato juz zastalo
Jak w grudniu wychodzilam od lekarza ktory pochwalil moje zdrowie i wyglad drog rodnych to myslalam ze juz niedlugo bede w ciazy a tu psikus
Ale juz blizej niz dalej czuje to!
I wy nie traccie wiary kochane! Buziam
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heej baby ;*
Jaa cale trzy dni ..czyli caly weekend od piatku spedzilam nad woda
)) cudowne jeziorko , woda , sloneczko , ludzie , spotykanie znajomych przypadkiem .. super cudownie sie czulam , mimo zalewajacego mnie okresu dalam rade
))
Aaa jak sie opalilam mhm muulatka nawet kilka pan mnie zaczepilo czy ja jestem "nasza" hehe alez oczywiscie ze z krwi i kosci piekna kujawianka hi hi
)) luubie takie zaczepki poprawiaja mi humor i od razu czuje sie piekniejsza mimo moich wad
))
A dzis? Dzis szara rzeczywistosc , pogoda sie popsula .. zielona herbata sie zaparza a ja sie szykuje do pracy i w miedzy czasie obiadek
)
I Ł taki szczesliwi ze juz w domku przy mnie
))
Milegoo dnia ;*
Jaa cale trzy dni ..czyli caly weekend od piatku spedzilam nad woda
Aaa jak sie opalilam mhm muulatka nawet kilka pan mnie zaczepilo czy ja jestem "nasza" hehe alez oczywiscie ze z krwi i kosci piekna kujawianka hi hi
A dzis? Dzis szara rzeczywistosc , pogoda sie popsula .. zielona herbata sie zaparza a ja sie szykuje do pracy i w miedzy czasie obiadek
I Ł taki szczesliwi ze juz w domku przy mnie
Milegoo dnia ;*
M
Mysia618
Gość
czesc dziewuszki...! dawno mnie tu nie bylo no z jakies 3/4dni teraz sie odzywam bo mam luzniej w pracy ale padam; (glowa od wczoraj strasznie boli nie wiem dlaczego... jak sobie pomysle ze do 22 w pracy siedziec musze to az zygac sie chce... brzuch mnie pobolewa jak na okres i szczerze wam powiem ze siadajac na ubikacje mam obawy zeby nie chluslo; (ech... upal, skwar a ja w klimatyzowanym pomieszczeniu sa plusy i minusy tego  siedze nie wiadomo po co w tej pracy wrr.... w sobote przez caly dzien bylo 11 osob to jakies 120 zl utargu  kpina  w niedziele az 5 osob pofatygowalo sie przyjsc  chodze ostatnio jak osa wszystko mnie denerwuje i szybko placze ha ha ha moj juz nie daje rady z moimi humorkami  trzymajcie kciukasy za mnie jutro ! mam egzamin na wykonywanie zabiegow mezoterapii musze go przejsc !
madziolina_p
Mysia kciuki za egz!
A w pracy do 22? Jeju wspolczuje bardzo!
My dzis z dzialki wracamy, ale juz w ndz nad morze!!!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heejcia moja opalenizna po weeekendzie wyglada tak
))
A tak wgl too caly tydz na popoludniu mam od 14-22.00 booli bardzo gdy jest takie piekne sloneczko ale coz .. w pracy chodze jakas przybita , niezywa , nie mam sily , ludzie mnie draznia ale coz trzeba wytrzymac ten miesiac i urlopik
)
W ten weekend jedziemy do Kolobrzegu bo znajomi wzywaja hi hi
)
Pranie sie robi , pobiegane , pojezdzone na rowerku i mysle co by tu na obiad lekkostrawnego w takie upaly ;->
A tak wgl too caly tydz na popoludniu mam od 14-22.00 booli bardzo gdy jest takie piekne sloneczko ale coz .. w pracy chodze jakas przybita , niezywa , nie mam sily , ludzie mnie draznia ale coz trzeba wytrzymac ten miesiac i urlopik
W ten weekend jedziemy do Kolobrzegu bo znajomi wzywaja hi hi
Pranie sie robi , pobiegane , pojezdzone na rowerku i mysle co by tu na obiad lekkostrawnego w takie upaly ;->
Załączniki
reklama
M
Mysia618
Gość
Mysia kciuki za egz!
no tak do 22 ;/ taki upal i ten bol glowy masakra!! ale jutro wolne