reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strasznie wcześnie.. ja mogę pospać do 8 aż więc luzik.. pracujesz? nie idziesz na zwolnienie póki co?

Tak pracuje nie chce na zwolnienie lubie swoja prace chocaiz czasmi wychodze z siebie jak mnie ktos wkurzy :) moj etat to wtorek piatek wiec spoko :) poniedziałki wolne - byłam raz w ciazy tydzien na zwolnieniu to przeżyłam wszystkie objawy ciazowe - lepiej mi w pracy, chce do swiat pracowac

Anika - ogólnie oczywiście dużo sie dzieje super popisać, tylko dziś tak czekam, czekam a tu cisza :)
Ja dzis 10 dzien menopur i gonapeptyl a TY??? i pojutrze wizyta

Ja dziś 3 gonapeptyl i koncze anttki,a wizytę mam dopiero 11.08 i od wtedy wlasciwa stymulacja. Czy masz jakieś dolegliwosci po gonapeptylu?

Ile Ty w sumie gonapeptylu wxielas? Ja mam brać jeden dziennie,czyli do wizyty wyjdzie mi 14, a lekarz przepisał mi 28... Czy mam rozumieć,ze później dalej będę się kluc?

reklama
Emenems - rozumiem. W domu rzeczywiscie przy nadmiarze wolnego czasu rózne mysli krązą po główce, nie zawsze najlepsze. jak jest zajęcie to i samopoczucie lepsze. jesli sie dobrze czujesz to ok. ale uważaj na siebie i na malenstwo.. nerwy tez szkodza

Anika - no coż nie najepiej ale wiem że trzeba wytzrymac (ja juz wybrałam 13 + 10 gonapeptylu zastrzyków) - początkowo meczyly mnie uderzenia gorąca, caly czas brak koncentracji okropny, no i czuje sie juz teraz bardzo rozdęta, brzuch mam ogromny czuje jak woda zatrzymuje mi sie w organizmie (brzuchol, rece) . Mam juz szczerze dosc tych zastrzyków ale juz niedługo... (bo menopur to kolejne 10 zastrzyków juz na te chwile) a jak Twoje odczucia?

Do góry