Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz się zbieram na badanka.Transfer był 27 może dzisiaj już coś wyjść?nie opuszczaj nas nigdyyyyyyy - nie zgadzam sięnajki poproszę o dopisanie na 25.08 na usg, jakoś się z wami tak zżyłam że mi ciężko to forum opuścić, ale kiedyś będzie trzeba..U mnie człowiek rośnie.Poza tym rozstępy się pojawiły ale nie na brzuchu tylko na balonachwidział ktoś takie cuda? no brzucha odsłaniać nie muszę, ale bluzki z dekoltem to bym nosić chciała...

niebajka kuruj się kochana iczekamy na szczegóły z wczorajszego spotkania z bobaskiem!Dziewczyny u mnie dzidziol bardzo ok! Jutro sie odezwe, bo umarlam.
Czulam sie trochę lepiej, i dzisiejsze wojaże mnie rozwaliły ponownie. Gardlo zywy ogien.. ide spac, rano sie zamelduje.
przed transferem weź relanium i nospe po transferze tez bierz, żeby skurczy nie było i to moim zdaniem bardziej pomoże. W czesie brania estrofemu a potem prg, weź magnez(cukier, skurcze, hormony) i b6 50mg(endometrium, hormony), acard - ja bralam. Jednak nie zbadane są magiczne właściwości bromeliny więc może skuteczniejsza jest.Sykatynko bije wspanialenie wiedziałam, ze je w ogole bedzie tak widać na tym usg
Smiesznie - dzidziol głową w dół, więc jak nietoperz wygląda
łez nie było, ale rozanielony uśmiech jak najbardziej![]()
Dziewczyny w którym tyg najlepiej na prenatalne iść? Kate chyba pisała ze im pozniej tym wiecej widać?