Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emenems - rozumiem. W domu rzeczywiscie przy nadmiarze wolnego czasu rózne mysli krązą po główce, nie zawsze najlepsze. jak jest zajęcie to i samopoczucie lepsze. jesli sie dobrze czujesz to ok. ale uważaj na siebie i na malenstwo.. nerwy tez szkodza
Anika - no coż nie najepiej ale wiem że trzeba wytzrymac (ja juz wybrałam 13 + 10 gonapeptylu zastrzyków) - początkowo meczyly mnie uderzenia gorąca, caly czas brak koncentracji okropny, no i czuje sie juz teraz bardzo rozdęta, brzuch mam ogromny czuje jak woda zatrzymuje mi sie w organizmie (brzuchol, rece) . Mam juz szczerze dosc tych zastrzyków ale juz niedługo... (bo menopur to kolejne 10 zastrzyków juz na te chwile) a jak Twoje odczucia?
mam nadzieje ze juz finiszuje, to długa i trudna droga, ale nie mamy wyjścia, Tobie też Anika zleci ale wiadomo swoje tzreba przejsc
Emi to ty masz raj w tej pracyfajnie że męzus niedaleko to Ci razniej
najgorzej było zacząć, potem już im bliżej końca tym większa ekscytacja i strach. Ile będzie komórek, zarodków, czy się uda... ?? no i się udało:-) więc skupcie się na efektach zastrzyków a nie na zastrzykach
trzymam kciuki za piękne zarodeczki