reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Mysza, to nie lepiej wiedziec?
Ja jestem niby zabezpueczona jak kasa pancerna, a mimo to jak mi sie okres spoznia to panikuje. Nie wyobrazam sobie miec wiecej dzieci

reklama
Mysza, ja bym nie mogła żyć w nieświadomości, zeżarłyby mnie nerwy :no: Dlatego kalendarzyk to nie dla mnie, za duże ryzyko i za dużo czynników zaburzających...

Ale więcej dzieci też nie chcę mieć, nie wiem, co bym zrobiła, gdybym wpadła :-(

Nulini, u mnie akurat jest tak, ze o wiele trudniej jest nie zaciazyc niz zaciazyc, ale I tak uwazam I panikuje. Ja tez nie wiem co bym zrobila jakbym wpadla, chyba byb strzelila sobie w leb

Indi ale się usmialam haha jak kasa pancerna. Wiecie co jutro idę po test no nie wytrzymam napięcia , oczywiście mój mąż mnie"wspiera"......i bardzoooo się "cieszy "....:|

Ja tam ciężko zaciążam ;) Ale wiecie, ogólnie to prawie pół roku plamiłam i brzuch mnie po włożeniu tej wkładki bolał ale już jest luz.Okres mialam od porodu raz i raz plamienie-jakież to szczęście. Zwariowałabym jakbym co miesiąc miesiączkę miała :-D

Mamy dziś 8 mies i mały zaczął sam siadać - dwie gleby były ale spoko ;)

Nocki - śpi jak stary, ok 19:30 -20:00 je kolacje 7:20-7:50 śniadanie. Na obiad próbuję mu dawać jedzonko,raz sama gotuję ,raz daję słoiczki. Ostatnio zrobilam buraczki z ziemniakami, jablkiem i wołowiną to wcinał aż się uszy trzęsły albo zupę kooperkową z hippa a na podwieczorek deserki owocowy duet z hippa je z tym nie ma problemu.

Na basen chodzimy,jest fajnie. W niedziele byliśmy na 1 dłuższym wyjeżdzie poza miasto :)

Ja pindole nie wierze moje dziecko usypia na brzuchu :o

Ostatnia edycja:
Mommy, to Ty mozesz czuc, ze zyjesz. Moj sie ostatnio budzi co chwile I nie chce spac. Dostalismy skierowanie do baby sleep clinic, bo ostatnio prawie mialam wypadek. Po kilku praktycznie nieprzespanych nockach wyszlo zneczenie materialu i zaczelam przysypiac za kierownica, wiec juz chyba czas zapukac do fachowca, bo na dluzsza mete tak sie nie da.

reklama
Indi no zgrzeszyłabym gdybym narzekała na nocki-ale jeszcze małego do niego do łóżka nie przniesliśmy więc wszystko przedemną. Wiesz przed 20 jest w łóżku ale raz walczy 2h z uśnięciem bo ma siły na zabawy a innym razem od razu pada i śpi. W dzień śpi 9-10/11, na spacerze kimnie i ok 17:30 - choć ta drzemka nieraz wypada.

Nieciekawie jak już taka zmęczona jesteś :(

Do góry