reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

hej :-) ja dziś miałam nerwy tylko wieczorem i tak na prawdę ze zmęczenia. chciałam sobie pospać popołudniu ale przypomniałam sobie że dziś mam angielski z Jasiem więc ze spania nici. od wczoraj męczy mnie lekka ale ciągła zgaga więc dziś w ruch poszła soda oczyszczona i jak ręką odjął :-) idę się myć i spać bo padam na swoje wielkie cyce w rozmiarze K

reklama
U mnie też wizyty już co 2 tygodnie, a ponieważ prowadzę ciążę u 2 lekarzy to mniej więcej co tydzień mam wizytę. Ja się cieszę - będę spokojniejsza.

Kinia ja dzisiaj np rano poczułam lekkie ruchy potem pół.dnia nic.dopiero idąc do szkoły Zaczęła kopać, potem znowu nic i teraz od dwóch h co chwile się rusza. A miałam Dziś już stresa że tak długo cisza i wyciągnęłam detektor
Coraz mniej miejsca mają, śpią więcej... Ale stresujące to

Dajcie dzieciaczkom troszke odpocząc :) my sie meczymy to one tymbardziej.Nie moga byc caly czas aktywne ;)
Jak moja mnie kopnie z dwoch stron brzucha to ledwo co oddycham wiec jak ona odpoczywa to ja tez :D

Wlasnie zobaczylam wyniki badan na paciorkowce i jest wszystko dobrze :). Jeszcze raz zrobie morfologie i koniec badan :)
Pozniej dopiero po porodzie :)

Ostatnia edycja:
Hej u nas bez większch zmian czekają na wyniki rezonansu i będą myśleć co dalej a te dopiero dziś wieczór ale dostaną jutro rano więc jeszcze jeden dzień czekania...

Mnie brodawki też bardzo często swedza ale jakoś mi to nie przeszkadza;) a co do ruchów ją moje dziecko czuje cały czas tu lekarze mówia że on jest taki aktywny przez swoje problemy ale jedyny plus taki że ją idę spać on ze mną;)

Mój synek różnie z tą aktywnością. Czasami potrafi figlować przez dłuższy czas, po czym nie czuję nic przez dłuższy czas. Byliśmy dzisiaj na morfologii i pani pielęgniarka bardzo mi zmaltretowała żyłę. Będę mieć krwiaka :(

U nas też różnie z aktywnością. Nieraz cały dzień cicho przesiedzi. W nocy zawsze śpi i oby mu tak zostało :) Za to każdego wieczoru mamy dzikie harce.

Od dwóch dni miałam dość silne skurcze. Przyznam, że podjadałam szarlotkę z cynamonem a niby cynamon ma działanie skurczowe. Ale nie podejrzewałam, że od 2 kawałków ciasta dziennie może coś się stać :eek: Może to przypadek ale dzisiaj już nie będę jadła. A jutro wizyta.

reklama
Do góry