reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Po mału się zaczyna trochę dziewczyn ma planowane cc w tym tygodniu wiec trzymajcie kciuki.
Juz coraz bliżej każda terminu oby leciało.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Stokrotka weekend jest :-)

Noc znowu nieprzespana, spałam do 2 potem już nie mogłam. Ciężko mi znaleźć wygodną pozycję i tak się wiercę, albo wstaję i chodzę po mieszkaniu.

Piekłam rano ciasto, a po obiedzie idziemy na chwilkę do znajomych. W końcu się wyrwę z tych 4 ścian. Poszłabym chętnie na jakiś spacer, ale pogoda jest fatalna, od rana pada i mgła.

Wczoraj na spotkaniu u położnej była zaproszona fizjoterapeutka, która mówiła o dolegliwościach w ciąży i jak sobie z nimi radzić. Opowiedziała też o problemie żylaków i kurcze trochę mnie nastraszyła. U mnie niestety jest zwiększone ryzyko żylaków i całą ciążę oglądam nogi, a ona wczoraj powiedziała, że mogą być żylaki niewidoczne bo w żyłach głębokich :-( Jak urodzę to będę musiała umówić się na jakieś usg żył, żeby to sprawdzić i się uspokoić.

ja rano byłam na zakupach.
później spacer z synkiem i na lody i ciastko wdepnęliśmy :-)
ogólnie to dziś mam dobre samopoczucie. chcieliśmy iść jeszcze na plac zabaw ale deszcz zaczął kropić więc wróciliśmy do domu

Ja nigdzie dzisiaj nie bylam bo z zaskoczenia łapia mnie skurcze, córa szaleje wiec wole nie ryzykowac.
Nadrobie jak juz bede rozpakowana :p

Teraz troche spalam bo zmeczona jestem :/

ja dziśna spokojnie sprzątamchatkę, właśnie wróciłam ze spaceru z psem, u nas dość ciepło, chociaż mgliście:) ale ja akurat lubię taką sentymentalną pogodę :sorry:

A ja w domku od czwartku i próbuje mieszkanie doprowadzić do ładu bo przez te 2 tygodnie to wszędzie brudno... A przy tym że twierdzę iż poszłam do szpitala w lepszym stanie jak wyszłam schodzi mi wszystko dwa razy dłużej:)

Ja wczoraj cały dzień miałam skurcze. Nospę i magnez jadłam jak tiktaki. Na szczęście dzisiaj już spokój. Ale brzuch mam obolały jakbym miała na macicy zakwasy od tych skurczy. Chociaż nie wiem czy to możliwe.

reklama
zakwasy macicy :-) hehehehe :-)
ja Wam powiem że co wieczór piję tą herbatę z liści malin i za każdym razem po jej wypiciu Stasiu się bardzo pobudza. czy Wy też tak macie???

Do góry