olciastrzelce
Fanka BB :)
Porannakawa padlam
firewalla 
firewalla 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
firewalla 
Hehe widze ze tu wiekszosc ma dzis dzien lenia :-) w sumie to cos bym zrobila ale nic mi sie nie chce :-)
Dziewczyny mam do was takie techniczne pytanie. Czy ktoras z was korzysta z bb na telefonie z windowsem? Bo teraz mam z androidem ale zamowilam inny i nie wiem czy ta aplikacja nie jest tylko na androida jak wiekszosc:-\
Quchasia, a w jakim szpitalu urodziła ta bratowa koleżanki? Jeju, 32 tydzień.. Malutki takie, trochę posiedzą w szpitalu...
Dziewczyny faceci mają chyba pół mózgu. Mój szuka wakacji....cały czas linki wysyła. A to mazury, morze, Chorwacja. W końcu mowie mu ze ja nawet o tym nie myślę. Czeka mnie poród, polog itd....ale gdzie tam....:-/
Myślałam, ze padnę! zapytał czy mamy jakieś plany na wakacje
A ja zrobiłam na początku wielkie oczy, bo zupełnie nie wiedziałam o co mu chodzi
Ja nnie wychodzę myślami dalej jak do Świąt! 
więc nie tyle, ze nie zauważał, po prostu sie brzydził
i młody po sobie sprzątał (co jest bardzo dobre oczywiście). Ja niestety dla świętego spokoju robiłam sama, bo i tak musiałam potem posprzątać jeszcze raz... co jest wychowawczo bardzo złe i młode mamy proszę po mnie nie naśladować ;-)Dzag, ach ten Twój Mąż :-) ja nieraz jak chce cis uświadomić mojemu M, sama Sie przy nim zabieram do roboty za to czego on nie robi...wtedy od razu rzuca wszystko i mnie wyrecza, a najbardziej działa ba niego tekst "sama dam sobie radę" wtedy Go k....ca bierze![]()
Szkrabek wiesz co ja juz sama nie wiem czy ja bym chciala juz urodzic ... Jakos grudniowa data bardziej mi sie podobaMoj Marcel ma w niedziele urodziny i qrzce zawsze mi ten listopad nie pasowal ... nie lubie tego miesiaca . Takze jeszcze z tydzien musze nogi pozaciskac .
Szkrabek przyplyw energii chwliowy jutro bede jeczeca synka masz super !!!! Dzieciaki sa niesamowite i wala prosto z mostu !!
![]()
no niepasuje i już :-)
dzieciaki dają mnóstwo sposobności na fajne anegdotki, zawsze coś wypali bądź zmajstruje, że albo się załamać albo ze śmiechu popuścić
Sama na pewno masz miliard ( ja mam z jednym sporo, a co dopiero z 4
Niestety się zapomina szybko i z biegiem czasu. Dlatego ja prowadzę mały pamiętnik - zaczęłam od pierwszej ciąży. Zapisuję w nim też anegdotki związane z synkiem, sytuacje, jego powiedzonka itd. Czasem zaglądam i sobie przypominam co powiedział bądź zrobił jak miał x lat :-) Bardzo fajna podróż w czasie :-) Polecam założyć!)
mąż robi obiad (piersi z kaczki i buraczki), ja mam się relaksować, pieski się cieszą jak głupie (w sumie, ja też
) ach... dzisiaj będzie dzień pełen wrażeń
Muszę się trochę ogarnać, bo zaraz idę do kosmetyczki ściągnąć paznokcie żelowo-hybrydowe... A były takie ładne...
Głąb kapuściany!!!
Jak nie kiełbaski w środku nocy, to o 5 bagietka czosnkowa
Mi tez nogi puchną. Wczoraj podstawiłam mężowi stopy żeby trochę pougniatał 

no nam jeszcze 13dni zostalo juz sie doczekac nie moge no i moja Maja juz tez liczy dni i co rano jak wstaje to mowi ze dzien mniej juz jest:-)
powodzenia

bo jak to mozliwe ze to co ja chce to akurat jest

a mnie normalnie strzele cos ale jak mu mowi zrob to czy tamto to bez problemu robi ale wiem ze po pologu sie to skonczy wiec teraz sie tym napawam i troszke go wykorzystuje