reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak w 9dpt i w dodatku 2-dniowego zarodka wyszła kreska :eek: to jest pewne Ewelinka że jesteś w ciąży GARTULUJĘ :)

No ja w 9 dniu 2 dniowego miałam tak
ImageUploadedByForum BabyBoom1448737899.235600.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448737899.235600.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448737899.235600.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 126
reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1448738899.904500.jpg

Masz moja bladzioche hahahahah

Ja nie robiłam bety u nas nie ma, tylko samo hcg, w 10dpt było 40 :) a potem jakies 5 testów dzien w dzien az Kate mna potrząsnęła zebym odpuściła :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448738899.904500.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448738899.904500.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 141
Zobacz załącznik 720937

Masz moja bladzioche hahahahah

Ja nie robiłam bety u nas nie ma, tylko samo hcg, w 10dpt było 40 :) a potem jakies 5 testów dzien w dzien az Kate mna potrząsnęła zebym odpuściła :)

Nie no Ty to mnie zaskakujesz najpierw z zastrzykami a teraz już końcówka ciąży idziesz ekspresem hehe..... no to kochana ja Ci już nie gratuluję bo troszkę poźno tylko życzę spokojnego i bezbolesnego porodu;) a teraz czekam na filmik z porodu.... żarcik oczywiście :D

Ale bladzioszka urosła !!! O ja który to miesiąc ? A gdzie sie leczyłaś ?

U siebie w Norwegii w Porsgrunn w państwowym szpitalu.
U mnie pierw z 5 tygodni spray do nosa Synarela potem do tego 14 dni zastrzyki chyba 225 menopuru, punkcja i transfer dwudniowego reszta mrożona w drugiej dobie.
Zostały mi 3 mrożaczki.
Nie miałam zadnych lekow po - tylko Lutinusa 14 dni po transferze 3x100 ale sama brałam po konsultacji z ginem w Polsce do 13 tygodnia.
Koncze 8 miesiac od jutra 35 tydzien ciazy

reklama
Emenems pyt o miesiąc nieaktualne [emoji28] nie zwróciłam uwagi , że na zdjęciu masz wszystko ;)

Ta... Psychol - przyzwyczajenie z treningów - miesięczny raport kilogramowo-wymiarowo wyglądowy. Zeby miało sens trzrba wiedziec co ulepszyć a zdjecia to pokazują .
Wiec w ciazy robie raz e miesiacu dokumentacje :) pełna :)

Silvia - no ekspresowo :) na poczatku mozna sie pogubić kto co potem ogarniesz :)
Jest jeszcze sykatynka z dwa tygodnie młodsza ciąże ma ode mnie

Ja to na porodzie tski kozak jak kate chyba nie bede :p

Do góry