reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rozwalił mnie ostatnio wywiad z kolesiem, który mieszkał w mieszkaniu socjalnym i był oburzony, że musi płacić za to mieszkanie UWAGA 90 zł miesięcznie. W naszym je*nietym kraju wspiera się tylko patologie. Zamiast pomoc ludziom, którzy wiele lat walczą choćby o jedno dziecko.

Gratulacje DorotaMie!! Niech ta ciaza uplynie Ci spokojnie i bez stresow!

Ja sobie poczytalam komentarze odnosnie ivf i nie moge zrozumiec tych ludzi ktorzy sami maja dzieci a sa przeciwni dofinansowaniu.. przeciez my tez placimy skladki i mamy prawo z nich skorzystac!!

Kachna chore - moja starsza siostra jest w ciazy i musi brac clexane do konca ciazy i pracuje normalne ale ginekologa jak kazdy ma prywatnie i jej sie przez to na NFZ nic nie należy - wyjdaje na badania i leki po 1000 zł miesiecznie - to dziwić sie se ludzie maja w dupie płacenie podatków ????
Ona zapieprza po 12h dziennie ma własna działanośc płaci podatki i nic jej sie nie należy ... ZART !

Ja sobie poczytalam komentarze odnosnie ivf i nie moge zrozumiec tych ludzi ktorzy sami maja dzieci a sa przeciwni dofinansowaniu.. przeciez my tez placimy skladki i mamy prawo z nich skorzystac!!

Kochana dokładnie.. mnie trafia jak ja to czytam.. to nie są ludzie, to mendy.. my musimy płacić na ich dzieci, może też nie mamy na to ochoty.. a ja mam w dup*e ich dzieci!!!!!!!!!! Tak jak oni moje. NIECH ICH DZIECI SPOTKA TO SAMO! NIECH ZOBACZĄ MENDY JEDNE...BO JAK NIE SPOTKA TO BĘDĄ MYŚLEĆ TAK JAK ICH POJE** RODZICE..

dobra, bo się unoszę :p

Dorotka, super! I tak dalej trzymać! Dużo zdrówka!

Wlasnie - niech wysla wiezniow do pracy a nie za podatki zyja...

Serio jak widze hasla pod tytulem "no jak nie stac ich na ivf to jak stac ich na dziecko" to normalnie noz mi sie w kieszeni otwiera.... jacy ludzie sa tepi,:wściekła/y: zawistni...

Nikt nie zastanowi sie ze MY TEZ PLACIMY PODATKI i NA NFZ i cos nam sie za to ku**a należy!!!:angry::angry:

Serio tak mi to cisnienie podnosi!!!

reklama
jeera, taaa, to już klasyk! "wolę, żeby szło na dentystę mojego dziecka" kuźwa co mnie obchodzi jego dziecko i jego zeby... oczywiście też bym chciała, żeby było dla wszystkich wszystko czego potrzebują, ale w takiej sytuacji mam to gdzieś..

Tacy ludzie tego nie zrozumieją.. oni mają szczęśliwe rodzinki (często pewnie tego nie doceniają) i myślą tylko za co kupią lepszy telewizor..

Do góry