Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny,
a u mnie nadal @ nie ma. Ech.....wiem, że w końcu ją dostanę, tylko dlaczego postanowiła tak ostudzić mój zapał do zastrzyków, które już czekają w lodówce.....
Aaaaa, no i koleżanka jest w ciąży.....pierwszej, troszkę mnie to zasmuciło. Nie, nie zasmuciło, tylko włączyła mi się zazdrość i żal, dlaczego to nie ja. Ale jak mi już przeszło (czyt. wypłakałam się) to fajnie, że im się udało, bo starali się "AŻ" od lipca....
Hej dziewczyny , ja wlasnie wrocilam do domku , zabrałam ze sobą dwa blastusie , To mój pierwszy transfer tzn criotransfer... Uczucie nie do opisania, maz trzymał mnie za rękę i obydwojgu nam zakręciła sie łza ... Embriolog jak i Pani Ginekolog ostrzegali nas o ryzyku ciąży mnogiej nawet trojaczków , dwa razy pytali sie czy na pewno chcemy dwaa ja mogłabym i trzy gdyby tylko sie na to zgodzili .
Przede mna pewnie najdłuższe 8dni , bo kazano mi przyjechać 10.12 na pierwsza Betę bo w naszym przypadku zabraliśmy dwa 5 dniowe Blastusie klasy 2. Embriolog był bardzo zadowolony z jakości . Ah dziewczyny poproszę o kciuki !