Dzidziuś nr 2 ( buzia i rączka)
Jsk się ułożyły do usg? obok czy jedno na drugim? to była przezierność? @Kachna Szczęśliwa jestem razem z Tobą
@hess
@mandarynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidziuś nr 2 ( buzia i rączka)
Melduję się
z nieco mieszanymi uczuciami...wyniki OK; estradiol 1293, progesteron 0,5, ale endo słabo przyrasta...coś koło 6,7.
Nigdy nie wciągałam żadnych "wspomagaczy" i na wizycie przed crio miałam minimum 8mm. A teraz popijałam winko, wcinałam orzechy brazylijskie i taka bieda...Więc zwiększono mi estrofem do 3x1 + acesan.
No i co do dodatkowych badań po wprowadzeniu ustawy...zabuliłam dzisiaj 350zł za ponowne badania na różyczkę, zapalenie wątroby, toxoplazmoze itp...aha i jeszcze cytologia świeża.
Na transfer liczyłam w przyszły czwartek, ale ze względu na to że wyniku cytologi może jeszcze nie być (a bez tego transferu nie zrobią) planowany termin crio to wtorek za 2 tyg.
No i w sobotę jadę jeszcze raz na podglądanie endo..
Dziewczyny czekające na @ - może kąpiel gorąca? albo przytulanko? :>
W każdym razie kciuki, żeby małpa przylazła i nie robiła sobie jaj
Magda rozmawiałam dzisiaj o tym z lekarzem...TAK - jak nie zdążysz do czerwca 2016 pozostałe stymulacje przepadają. Jeśli będziesz miała zamrożone zarodki, to przez rok klinika przechowuje Ci je za darmo (przynajmniej tak jest w Invikcie) później Ty płacisz. Również Ty ponosisz koszt criotransferów... (ktoś się orientuje ile kosztuje crio?)
zanetaanna superowo!!!! kciuki mocno zaciśnięte i czekamy na pozytywną, wysoką betę!)
![]()
Dzięki za kciukoleMandarynka 1:0 dla mnie, trzymalam kciuki do srody,az mi sie palce biale z niedokrwienia zrobily:-):-)
Martwic sie nie masz na razie czym,zbijaj TSH ponizej 2 bo masz nie lekko powyzej normy,ale dosyc mocno:-) bo norma dla ciebie to 1-1,5 .Podwyzszone THS moze grozic poronieniem dlatego nie olewaj tego.L-Tyrox szybko dziala , wiec nie masz sie czym martwic.
Fluidy, szczescia, slonca, zimy ze sniegiem,ciazy,dwoch kresek, dobrego humoru,wiary ,nadzieji, krotkiego grudnia dla tych co od stycznia:-):-):-) dawaj wszystko co masz ,kazda ma jakies braki:-)
@kachna toż to cuuuudo jest!!!! wspaniały dzidiuś, gratulacjeWszystkie tu przeżywałyśmy twoje plamienia, a tu proszę! !!!! WSZYSTKO JEST WSPANIALE
![]()
Dzięki za kciukolei za informacje, trzeba więc zacząć bardziej dbać o siebie
i być czujną. No dobra wystraszyłam się
ale i tak betę zrobię dla spokojności w przyszłym tygodniu bo wizytę mam dopiero 16.12.
Dobrze że coś mnie tknęło z tym TSH bo sama stwierdziłam że czas już zbadać bo ponad miesiąc temu miałam coś ok.2,6 czy 2,9 jakoś tak.
Trzymam kciuki , cały czas trzymam za was:-) i ślę MEGA BETOWE FLUIDY :-)
Dorota-ja bym chetnie PIS wymordowala,podeslala do Sejmu pare autobusow z uchodzcami...tutaj sie nudza,a tym by przynajmniej zgnilymi jajami porzucali...![]()