reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień Doberek!
ale newsy zarąbiste!!!!!!:-):-):-)

kachna cudowne widoki!!!!!! gratulacje po raz setny!!! :tak:
a ta wizyta 30.12 to kontrola? czy co konkretnie?

mandarynka35 gratulacje z przyrostu bety! :)))))))))))))))

Najki a ty tak mozesz albo czwartek albo wtorek?ktory to bedzie dzien cyklu?bo podchodzisz do crio na naturalnym?
nieee kochana, nie na naturalnym. Ale zastanawiałam się wczoraj czy to nie będzie za późno :confused2:Gdyby to crio miało być po mojej myśli, tj. w czwarek to byłby to 19DC (zazwyczaj miałam transfery między 19 a 22DC) a jak się przesunie na wtorek to będzie 24DC..nie za późno? Ma to jakieś znaczenie?

Eden kciuki za wizytę! i czekamy na relację :tak:

GRUDZIEŃ:
03: Edenlayn - USG połówkowe
05: najki - wizyta kontrolna przed crio
07: Emenems - wizyta u położnej
07: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
08: 24magda09 - kontrola i USG przed transferem
09: missdior23 - testowanie! - dwie tłuste krechy:)
09: jeera86 - testowanie! - również dwie tłuste krechy :)
10: pkati - testowanie! - wysoooka beta:)
10: zanetaanna - testowanie! - wysoooka beta:)
16: Emenems - wizyta u lekarza rodzinnego
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
21: DorotaMie - przepływy
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty i przezierność karkowa
30:
kachna84 - wizyta kontrolna

annemarie - stymulacja-punkcja-transfer-ciąża!!!
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe :)

STYCZEŃ:
05:
martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
13: Emenems - rozpakowywanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))

Ostatnia edycja:
Najki nie wiem co Ci mam powiedziec,bo ja do krio podchodzilam na naturalnym i to bylo pomiedzy 17-19 zaleznie od tego kiedy mialam owulacje i jakie byly wartosci hormonow.Sztuczny to inna para kaloszy,beda Cie pewno tak ustawiac ,zeby bylo dobrze.Chociaz dla mnie ten 24 dzien... twoje hormony tez maja swoje fazy wzlotow i upadkow i jak sie dolozy do tego tabletki to moze byc podwojnie dobrze albo zle. A dlaczego sztuczny ,nie masz owu?

Zapytaj najlepiej lekarza,my sobie tu mozemy wszystko pisac:-)

Jedno jest pewne masz o wiele za maly progesteron i chociaz TEN zdazy urosnac:-):-):-)

anne...kurdę zwątpliłam już :zawstydzona/y:
:eek:

wysłałam Ci wiadomość na priv.

A co do progesteronu..hmm doktorek mówił, że dobry...to ja już nie wiem

Najki progesteron masz dobry to jest progesteron endogenny. Progesteron, który wytwarza ciałko żółte a potem łożysko to inna bajka. Dopiero w okolicy transferu zaczniesz go zwiększać luteinà albo prolutexem.

reklama
Do góry