reklama

Listopad 2015 :)

hehehe.... tego jeszcze nie słyszałam że dziecko nie zaszczepione zarazi się czymś w centrum handlowym. gdyby tak było to byś nie mogła z dzieckiem wyjść aż do końca pierwszej serii szczepień....

reklama
Jakiego mleka uzywacie? Ja Hipp bio combiotik. Robie w 40-50 stopniach a potem chlodze do temperatury pokojowej. Nie uzywam podgrzewacza a Wy?

A Młoda dalej kicha i jest to normalne. Ktoras z dziewczyn wczoraj pisala o skorze ktora schodzi u mojej dalej schodzi, smaruje oliwka. Polozna mowila ze jest to normalny proces.
A w CH bylimy tydzien temu i Mała przespala cala podroz i zakupy :)

Z tym wychodzeniem do ludzi mnie postraszyli i będę się wstrzymać chyba do tych szczepień.
Wikusia nie toleruje Bebilonu, dzis zwymiotowala 2 razy. Nie wiem czy już zmienić czy jeszcze poczekać zobaczyć co i,jak :(

Nana jak uważasz, ale żebyś bardziej nie zaszkodziła.. potem wyjdziesz i będzie Ci łapała wszystko.. nie można dziecka w domu jak w klatce zamykać, musi mieć styczność z otoczeniem, takie moje zdanie. Do kiedy chcesz ja tak izolować od ludzi? Bo szczepienia masz teoretycznie do 18 roku życia..

reklama
Powiedzieli w przychodni żeby do pierwszych szczepień unikać dużych skupisk ludzi i innych dzieci. A wczoraj też mnie rodzinka nastraszyla. Na spacerki chodzimy...
A jak myślicie z tym mlekiem? Zmienić? Zaczekać jeszcze trochę? Nie wiem co robić :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry