reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ale dzisiaj aie rozpisalyscie. Nie nadazam nadrabiac.
Trzymam kciuki za te testujace.
Przykro sluchac o zalamaniu facetow. Dlatego ja wogole nie mowie o staraniach tylko po prostu mam wieksza ochote niz zwykle ;) haha
My z M poznalismy sie przez internet na portalu randkowym i pisalismy ze soba 3 msc przed pierwszym spotkaniem. Najlepsze jest to ze jak sie okazalo po pierwszym spotkaniu to bylismy sasiadami i mieszkalismy od dziecka w blokach kolo siebie. Po pol roku byly oswiadczyny i po roku slub :)
Teraz juz 7 lat po slubie:)

reklama
Ale dzisiaj aie rozpisalyscie. Nie nadazam nadrabiac.
Trzymam kciuki za te testujace.
Przykro sluchac o zalamaniu facetow. Dlatego ja wogole nie mowie o staraniach tylko po prostu mam wieksza ochote niz zwykle ;) haha
My z M poznalismy sie przez internet na portalu randkowym i pisalismy ze soba 3 msc przed pierwszym spotkaniem. Najlepsze jest to ze jak sie okazalo po pierwszym spotkaniu to bylismy sasiadami i mieszkalismy od dziecka w blokach kolo siebie. Po pol roku byly oswiadczyny i po roku slub :)
Teraz juz 7 lat po slubie:)
No proszę jaka historia :-) a ja nigdy nie wierzylam w znajomosci z takich portali randkowych. Ja swojego G poznalam tradycyjnie. W sumie poznalismy sie przez wspolnych znajomych, znalam jego byla wczesniej niz jego samego, a jak sie widzielusmy pierszy raz to jescze z nia byl, pare miesidcy potem sie rozstali a piszoszlismy na puerwsza randke, po pol roku oswiadczyny, 2lata po oswiadcxynach slub :-)

Ja ze swoim obecnym mezulkuem poznalam sie w sylwestra bylam bardzo mloda nie mialam nawet 16 lat , jestesmy ze soba do dzis :) jest ode mnie 8 lat starszy. Jestemy razem juz 10 lat prawoe a w czerwu bedziemy obchodzic 7 rocznice slubu :)

Kochane ale mam pomysla. Moze by tak zalozyc konto na gmailu grupowe i na dysku google te przepisy dodawac i rozne inne rzeczy? :) wtedy wszystko by bylo w jednym miejscu :)

Ps. Wynikow jeszcze nie ma

Hej :)
Gratuluję dziewczynom :) Spokojnej i bezproblemowej ciąży :tak:
Zaglądam, czytam, ale jakoś nie mam weny na pisanie... Bo i o czym tu pisać... Od 3 tygodni mam okres, nie staramy się w ogóle no bo jak... Na ten cholerny zabieg nie poszłam bo się boję... Miałam w domu tabletki Cyclonamine, kiedyś jak miałam za długi okres to lekarz kazał po 3x po 2 tabletki brać i łykam z nadzieją że mi samo przejdzie :( W ogóle łapię strasznego doła, nie mam sił na nic, męczy mnie to wszystko... Nogi, ta pieprzona miesiączka, na dodatek miałam nadzieję że na tych lekach na tarczyce cokolwiek schudnę a tu nic :( Wciąż tylle samo, boję się że mam za małą dawkę... Dzisiaj spałam 12 godzin, prawie codziennie tyle śpię, nie mam sił na kąpiel, sprzątanie, na nic :-(
Przepraszam, nie powinnam wam tu zamulać, tyle tu radości ostatnio a ja smęcę...
Jak czytam o waszych testach, o ovu to aż mnie żal trochę ściska że ja nie mogę, że stoimy w miejscu... A nawet jak się kiedyś skończy okres to też nie wiem kiedy ovu kiedy następna @... A mam czas tylko do marca, później odpadają jakiekolwiek starania:-( Ehh

Lyara leć do ginekologa i nie ma się czego bać. Głowa do góry. Porob badania bo jeśli jesteś taka śpiąca to masz źle dobrane leki

reklama
Lyara a masz niedoczynnosc? A moze masz zle dobrane leki przez endo? Moze idz i sprawdz czy cos sie zmienilo w wynikach odkad sie leczysz.
A dlugo juz sie leczysz u endokryn?

Do góry