reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Jola ja wszystko całą pościel właśnie z Darlandu zamówiłam, prześcieradełka, pieluchy takie i śmakie też:)) niestety na wszystko jeszcze czekam:tak: zdam relacje jak przyjdą do mnie, może już jutro:)) wkażdym razie Blanes już soją pościel w żyrafy z Darlandu dostała i mówiła że takie jak na obrazku:) wszystko opowiem wkrótce:))) jak wymacam osobiście.

reklama
teraz siedze i poluje na łóżeczko turystyczne i tak sobie myślę, nowe czy uzywane? różnica około 100 PLN...

A jakie ci się podoba? Bo mi babyono. Ale miesiąc temu jak oglądałam, to było za 189zł, a teraz 239zł :-(
Chyba trochę jeszcze poczekam na jakąś okazję.

tak serio to mi zależy na tych dodatkowych udogodnieniach w stylu kołyska, wibracje, lampka... :) bo my faktycznie sporo podróżować bedziemy z dzidzią i chcę żeby w nowym miejscu nie miał problemów ze spaniem... wygląd jakoś nie ma dla mnie specjalnego znaczenia. Z Kotem ustaliliśmyże nie damy się ponieść, podobają mi się ARTI- są takie w sam raz:)
własnie zajadam się ziemniakami pieczonymi :DDD czy wspominałam już ze uwielbiam ziemniaki?:laugh2:

Dla mnie wygląd też nie najważniejszy, a w babyono podobają mi się te dodatkowe kieszenie, bo pozostałe elementy na których mi zależy mają prawie wszystkie kojce (dwa poziomy, przewijak, kółka). No i wymiary standardowe, więc nie będzie problemu z dokupieniem materaca.
Arti ma moja kuzynka i jest rzeczywiście fajne. Ona ma z wszystkimi bajerami i jeszcze wymiar jakiś nietypowy, większy. Ale ona zapłaciłą za nie 500zł :szok:
Na allegro wiadziałam tańsze :-)

ARTI łóżeczko-kołyska z przewijakiem NOWE! (176997701) - Allegro

Sorga -widzę że rozkręciłaś się na całego z tymi zakupami :-D
Wybieram się w następny weekend do tej hurtowni z Grójca więc gdybyś miała jakiś problem z uzyskaniem informacjem o tej komodzie, to ja mogę sprawdzić, ba nawet kupić i wysłać kurierem :-)

reklama
Do góry