Jasne! Ale to pewnie dopiero koniec kwietnia lub początek maja. Zobaczymy jak im pójdzie produkcja
Byliśmy dziś w sklepie o którym pisała Dzagud - faktycznie, duży wybór wózków (moim zdaniem nawet większy niż na Targówku). Kupiliśmy poduszkę "zdrowy sen", fajową szczoteczkę do łebka, wkład kokosowy do rożka i jeszcze obejrzeliśmy łóżeczka (m.in. właśnie Radka), komody (kilka np. Drewexu nawet mi się podobało - miały szuflady! - ceny ok. 600zł), pościel i mnóstwo innych rzeczy :-)
Byliśmy dziś w sklepie o którym pisała Dzagud - faktycznie, duży wybór wózków (moim zdaniem nawet większy niż na Targówku). Kupiliśmy poduszkę "zdrowy sen", fajową szczoteczkę do łebka, wkład kokosowy do rożka i jeszcze obejrzeliśmy łóżeczka (m.in. właśnie Radka), komody (kilka np. Drewexu nawet mi się podobało - miały szuflady! - ceny ok. 600zł), pościel i mnóstwo innych rzeczy :-)

Ja nie wiem jak przy 2 futrach miałabym tak dbać o czystość podłogi
Poza tym, kojec ma wielką zaletę - dziecko dorwie w nim tylko to, co mu tam włożę ;-) Więc nie zje mi płyt cd, nie wydłubie guziczków z pilota i nie sprawdzi czy aby na pewno pod komodą nie ma kociego futra
Zrobi to dopiero jak je z kojca wypuszczę
rożek kupiłam
a z jakiego materiału ten rożek, zadowolona jesteś? bo ja narazie jestem na etapie oglądania :-) i właśnie u tego sprzedawcy chcę kupić całą pościel.