Esia
Fanka BB :)
To i ja powiem, czego się doczytałam ;-) Dziecko do ok. 2 tyg życia nie posiada umiejętności regulowania temperatury ciała - tak więc, ostrożność co do spacerów nie tyle dotyczy pory roku (choć też) co stałej temperatury. Chodzi o to, żeby do czasu, gdy organizm dziecka będzie już samodzielnie reagował na zmiany temperatury otoczenia, unikać takich sytuacji. Rozumiem, że te zmiany to np. gwałtowne przejście z nagrzanego słońcem trawnika do głębokiego i chłodniejszego cienia - dla kilkudniowego maluszka może to stanowić spore wyzwanie.
A wracając do tematu wątku ;-) KUPILIŚMY PIĘKNY FOTELIK!!! :-) :-) :-)
Jest śliczny czerwony - istne ferrari
W ogóle, jestem bardzo zadowolona - kupiliśmy pościel, na którą czaiłam się na allegro już dawno - znacznie taniej niż najtańsza opcja allegro
To Feretti - zestaw 3 i 5 sztuk (czyli z wypełnieniami) i wyszło kilkadziesiąt złotych taniej! I tak właściwie ze wszystkim - miałam spisane ceny z allegro (te najniższe) a sklep je przebił!
Więc z czystym sumieniem polecam Hurtownia Chaber. Opłacało się nawet wliczając benzynę na dojazd :-)
A wracając do tematu wątku ;-) KUPILIŚMY PIĘKNY FOTELIK!!! :-) :-) :-)
Jest śliczny czerwony - istne ferrari
W ogóle, jestem bardzo zadowolona - kupiliśmy pościel, na którą czaiłam się na allegro już dawno - znacznie taniej niż najtańsza opcja allegro
To Feretti - zestaw 3 i 5 sztuk (czyli z wypełnieniami) i wyszło kilkadziesiąt złotych taniej! I tak właściwie ze wszystkim - miałam spisane ceny z allegro (te najniższe) a sklep je przebił!Więc z czystym sumieniem polecam Hurtownia Chaber. Opłacało się nawet wliczając benzynę na dojazd :-)
Opisy materiałów i wypełnień znajdziecie w necie - np. na allegro. A wybór wzorów i kolorów jest spory - i większość mi się podoba :-) Jeszcze tylko muszę znaleźć fajne prześcieradła :-)
Walnieta sobie pewnie pomyślą hihihihi. Daj znać Esia jesli chociaz orientacyjnie pamietasz. Jak mi nie wyjdzi eto po komode po prostu chyba pojade do Berlinskiej IKEI
i kupie cokolwiek