reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ja zdecydowalam sie na to samo lozeczko co Ty Sorga tylko w tym naciemniejszym kolorze
znalazlam je w dwoch sklepach w radomiu
tylko ze ja bez szuflady chce kupic
razem z materacykiem 320 zl mnie to wyniesie
tak mysle ze podjedziemy z L.po nie
jakos na początku kwietnia
znalazlam je w dwoch sklepach w radomiu
tylko ze ja bez szuflady chce kupic
razem z materacykiem 320 zl mnie to wyniesie
tak mysle ze podjedziemy z L.po nie
jakos na początku kwietnia

My wprawdzie spodziwamy sie chłopca ale jego pokój jest od strony gdzie niewiele jest słonka tylko rano troche, a popołudniu po drugiej stronie... w związku z tym zdecydowaliśmy się na sosne, prawdopodobnie tę sosne z kolei pomaluję sobie zieloną bejcą, ale zobaczymy jak sie będzie prezentować, generalnie ja nie przepadam za jasnymi kolorami no ale przecież to jest dziecko i kolorki powinny być dla niego jasne i radosne
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Sorga mam upatrzonego tego samego sprzedwcę :-) tylko jeszcze nie wiem który model.
Ja też kupię sosnowe, bo więszość mebli w domu mam w sośnie. Co prawda marzy mi się salon w dębie, ale na to muszę poczekać.
Nie wiem co z szufladą, bo szczerze mówiąc nie wiem czy nie lepiej dołożyć troszkę i zamiast szuflady do łóżeczka dokupić szufladę do naszego łóżka. Będzie większa i starczy na dłużej. Poza tym nie mam pojęcia czy będzie ją wogóle można otwierać. Wszystko wyjdzie jak zrobimy przemeblowanie w sypialni
Ja też kupię sosnowe, bo więszość mebli w domu mam w sośnie. Co prawda marzy mi się salon w dębie, ale na to muszę poczekać.
Nie wiem co z szufladą, bo szczerze mówiąc nie wiem czy nie lepiej dołożyć troszkę i zamiast szuflady do łóżeczka dokupić szufladę do naszego łóżka. Będzie większa i starczy na dłużej. Poza tym nie mam pojęcia czy będzie ją wogóle można otwierać. Wszystko wyjdzie jak zrobimy przemeblowanie w sypialni

Jolu szuflada jest inwestycją około 100 złotową i w sumie nieopłacalną no bo i tak niewiele tam zmieścisz a łóżezko postoi ile- 2 lata? ja sie na szuflade zdecydowałam bo oprócz komody nic chyba nie bede kupować z mebli az do czasu gdy zrobimy full wyps ze wzystkim
wiec każde miejsce do schowania bambetli bedzie przydatne na te 2 lata. Za to dzidzia bedzie miała mnóstwo miejsca do raczkowania ,zabawy i na pojemniki z zabawkami
kupimy tam ogromny dywanik i niech nic mu nie przeszkadza
wiec każde miejsce do schowania bambetli bedzie przydatne na te 2 lata. Za to dzidzia bedzie miała mnóstwo miejsca do raczkowania ,zabawy i na pojemniki z zabawkami
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Tak czytam i właśnie zdałam sobie sprawę, że nasz maluch będzie drałował po gołej podłodze, bo nigdzie nie mam dywanów.
Z tą szufladą to chyba masz rację i zamiast do łóżeczka kupię do łóżka, większą i na dłużej
Z tą szufladą to chyba masz rację i zamiast do łóżeczka kupię do łóżka, większą i na dłużej

Sorga niestety, nie pamiętam ceny komody - jeszcze nie oglądałam mebli i nie zwróciłam uwagi... Na maile odpowiadają - ale mi np. odpowiedzieli tylko, żebym podała nr telefonu i oddzwonili z informacjami. Nie wiem jak jest z ew. wysyłką - czy w ogóle to możliwe...
Natomiast co do łóżeczek, nam też podoba się Radek VII i dowiedziałam się, że ich firma (czyli hurtowni) ma za jakiś miesiąc-półtora wyprodukować własne bardzo podobne ;-) Jeszcze nie wiadomo jaka będzie cena, ale na pewno taniej niż u Klupsia. Ja wybieram się tam ponownie właśnie za jakieś 1,5 m-ca (tylko najpierw potwierdzę, że już je mają) i wtedy obejrzę od razu resztę mebli...
Piszecie o dywanach... My nie planujemy (względy zdrowotne), ale za to na pewno będzie duuuży kojec i jak Mały zacznie się przemieszczać to właśnie w nim. A jak wyrośnie, to już będzie chodził na 2
Natomiast co do łóżeczek, nam też podoba się Radek VII i dowiedziałam się, że ich firma (czyli hurtowni) ma za jakiś miesiąc-półtora wyprodukować własne bardzo podobne ;-) Jeszcze nie wiadomo jaka będzie cena, ale na pewno taniej niż u Klupsia. Ja wybieram się tam ponownie właśnie za jakieś 1,5 m-ca (tylko najpierw potwierdzę, że już je mają) i wtedy obejrzę od razu resztę mebli...
Piszecie o dywanach... My nie planujemy (względy zdrowotne), ale za to na pewno będzie duuuży kojec i jak Mały zacznie się przemieszczać to właśnie w nim. A jak wyrośnie, to już będzie chodził na 2

reklama
No to czekam na maila od nich. Strasznie na tę komodę się napaliłam
także kombinacje i telefoniczne nekanie zaczne od poniedziałku, tylko jakaś szalona cena jest w stanie mnie odstraszyć
no i musze z 90 PLN liczyć na transport jeśli się zgodzą nadać kurierem. Ale jets to na prawde pierwszea komoda która mi się na 100% podoba 

także kombinacje i telefoniczne nekanie zaczne od poniedziałku, tylko jakaś szalona cena jest w stanie mnie odstraszyć

Podziel się: