Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blanes spoko jeśli mają krótki rękaw to dasz radę, a ma to też dobrą stronę: jak dziecko leży na brzuszku to nic go nie uciska ;-) Ja też kupiłam w tesco, tylko nie cherokee, też 25 zł/7szt :-)
Ja tez kupilam body cherokee z tesco tylko ze pakowane po 3 szt. i tez trzeba przekladac przez glowke ale takie rozpinane na calej dlugosci tez mam. Sadze ze dojdziemy do wprawy i nie bedie mialo dla nas wiekszego znaczenia jak sie zakalda, przynajmniej mam taka nadziej :-)
Czesc dziewczyny! dawno mnie tu nie bylo a wy ale sie rozpisalyscie! Dziewczyny ciuszki sliczne! Dorotka kocyk i podusia boska. Ta podusia troche pufiasta wiec potrwa zanim dzidzia z niej skorzysta ale nawet do dekoracji super!!!
wszystkie Wasze zakupy super!!! gdzie Wy umiecie wypatrzec takie cuda?????
a jesli chodzi o poduszke to sa rozne opinie lekarzy: ortopedzi mowia zeby nie uzywac a dentysci ze raczej tak bo jak nie to bedzie tylozgryz (chyba musimy Dorotke zapytac o opinie profesjonalisty ))
mysle ze na samym poczatku moje dziecie bedzie raczej bez tej podusi,chociaz jest urocza
co do tylkozgryzy to tak,nawet niewielki recznik podlozony pod glowke zmniejsza prawdopodobienstwo rozwiniecia sie tej wady,poza tym karmienie piersią jest czynnikiem wzrostowym dla zychwy bo podczas karmienia dziecko musi automatycznie wysuwac zuchwe do przodu aby stworzyc sobie dobre warunki do jedzonka
dorotka z tesciówka pewnie znowu jakieś piękności znajdziecie i będę też takie chciała...
dziewczyny byla u mnie kumpela której bobas urodził sie w czerwcu zeszłego roku i oa mówiła że do sierpnia/września jej mały cały czas w samym body i skarpetkach siedział, także w sumie pare ciuchów wyjsciowych i wygodna bielizna nam potrzebna dla dzieciaczków a już po miesiącu to bedziemy razem z maleństwem chodzic na zakupy i pytac czy mu/jej się ciuszki podobają:-)