reklama

Szafa malucha

reklama
No musze przyznac że tanio nie było i balam sie że mnnie Kot zabije ale jak mu powiedziałam że wydałam 180zeta:szok: , to tylko spytał czy ładne i powiedział że jak śliczne i już wydałam to mam sie teraz tym cieszyć a nie płakać:) Wiem że dużo:zawstydzona/y: ale bawełna słodka i miękka, dodatkowo polecam cenowo wielopaki body z h&m są z suuper bawłenki i niedrogie jak w tych dużych pakach i ładne wzorki 6 za 70 zeta chyba:)

Dlaczego się mam nabijać z mojej kochanej zielonookiej Sorgii? Serio mówię, że tyle zapłaciłam ostatnio za bodziaki w tesco :tak:. Ja to Ci zazdroszczę, bo ja oprócz tych bodziaków to nic do ubrania nie kupowałam (na razie chcę skompletować większe graty i torbę do szpitala) a te ciuszki co kupiłaś to są śliczne.

Sorga przecież nikt nie powie ciężarówce prosto w oczy, że przepłaciła :rofl2: (brakuje mi na tym forum emotek... jakieś ograniczone są te, co są)

Blanes a jakie zapięcia mają te bodziaki? Bo ja mam fioła i kupuję tylko rozpinane na całej długości - w zestawach jeszcze takich nie widziałam...

Esia ja tez kupuje te tylko tak na boczku rozpiane, wpadam w panikę na myśl o przeciskaniu czegoś przez głowę Eryka:D

Na swoja obrone w kwestii przepłacania dodam że każda rzecz z osobna nie była droga tylko one tak razem, jakoś...:zawstydzona/y:
no bo czapeczka 10 zeta ( i ma mini daszek :-D )
biały komplecik 39
brązowo niebieski kompelt - no to drogie 59
śpioszki białe jeżykowe -39 (do białego kompletu)
2pak body- 29

O kurcze nie zwróciłam uwagi jak się zapinają..... o zgrozo trza je przeciskać, ale może nie będzie dramatu bo one mają takie zakładki po bokach (na ramionkach) :confused:.

Faktycznie ubogo tu jeśli chodzi o emotki :tak:.

reklama
Sorga nie łam się - kupiłaś śliczne ciuszki i tyle! :-D
Ja właśnie podliczyłam ile już wydałam na allegro - i odliczając wózek to (od początku - czyli połowy stycznia) to ponad 1000zł :szok: Rane, dobrze że nie musiałam na raz... I jeszcze mebli/pościeli/kosmetyków i 1000 rzeczy nie mam :szok: Kończę z ciuszkami... :sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry