• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Sorga no właśnie znalazłam wyjątek - mam wielki polarowy koc i grube polarowe spodnie - wcale nie obłażą :confused: Ale nie mam pojęcia czemu. Za to nic bardziej nie obłaziło niż bluza Małża - szybko wyleciała. Jak widzisz, rozróżniam już "stopnie obłażliwości" poszczególnych ciuchów :-D

reklama
ja chyba po prostu sie poddalam i nauczylam sie z tym żyć:) czyli biore moje zwierzaki z calym dobrodziejstwem inwentarza:D doslownie:-D

a my swojego zwierzaka chyba oddamy:-( kudły kudłami - są dosłownie wszędzie:wściekła/y: i to bez wzgl na materiał, bo pies ma sierść twardą i podszerstek (teściowie twierdzą, że może być tak, że dziecko będzie uczulone i lepiej wcześniej go oddać), ale problem już się wcześniej pojawił, jak jedziemy do mojej mamy do Niemiec. nie możemy przecież psa zostawić samego np na tydzień czy dwa, a problem jest załatwić kogoś do opieki nad nim, a jeszcze jak będzie dziecko, to może być problem jeszcze większy:-( ehhh... tak źle i tak niedobrze
no ale to "szafa malucha" więc kończę o psie;-)

Też się poddałam - przecież inaczej się nie da :-D
A za "inwentarz" to ja dziękuję :baffled: Latem miałam nalot pcheł i wciąż mnie rzuca jak sobie przypomnę :eek:

kachasku nie można oddawać psa:no: dziecko wcale nie musi być uczulone, a pies przecież może podróżować z wami... nigdy nie zrozumiem nikogo kto nawet nie spróbował pogodzic posiadania zwierzat i dziecka i oddał niczemu winnego kochajacego przyjaciela, bo istniała możliwość... wybacz kachasku ale myślę że to straszne co chcesz zrobić :-(

Esia ja od lat tak dla jak psa i kotów używam frontline i nic a nic mi nie przywlokły, czasami jakiegos upitego kleszcza tylko psiak przyniósł ale to jak zapomnieliśmy powtórzyć zabieg, a z pchlami go kupiliśmy i od tamtej pory ani jenej malutkiej u nas wdomku nie bylo :tak: także śmiało polecam:)

Sorga ja właśnie mam cały czas mieszane uczucia:-( jest wiele argumentów za i wiele przeciw (a co do podróży do Niemiec to odpada, nie ma warunków); ale jeszcze zobaczymy, pewnie i tak z nami zostanie:tak:

Mam nadzieję kachasku że przynajmniej spróbujecie, bo dlaczego pozbywać sie psa skoro może się okazac że on wcale a wcale dzidzi nie przeszkadza, a pamietaj że dzieciaczki ze zwierzakami wychowuja się wspaniale:tak: :-D

mi nie chodzi o dzidzię tylko o psiaka, bo mamy mało czasu dla niego (do pracy wrócę zaraz po macierzyńskim i dla dziecka opiekę znajdę, a pies będzie siedział 13 godz zamknięty w domu???) :no: no i te wyjazdy... a do schroniska go nie oddam nawet na tydzień:no:
ale miałam doła przez ten temat wczoraj (raczej juz dzisiaj w nocy), o niczym innym nie myślałam, jak tylko, że mogę się okazać potworem:sick: ale może już zakończę ten temat:confused:
a teraz fotka ta co miała być wczoraj:) niby nic specjalnego, a mimo to poprawiło mi wtedy humor:tak:

Dziewczynki
czy robiłyście rekonesans z czego powinno być wypełnienie pościeli? bo ja raz słyszę że tylko poliestrowe bo nie uczula, a zaraz potem że naturalne bo nie odparza. i kogo tu słuchać :confused:

Może macie jakieś informacje w temacie????

reklama
:szok: efilo nie mam pojęcia:no: nie zastanawiałam się nawet nad tym
zastanawiałm się nad poszewkami z kory, ale doszłam do wniosku, że to 100% bawełny więc może być

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry