• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Jolu ja tez raczej niezdecydowana jestem ( w wiekszości przypadków) i dlatego w sumie zawsze ostateczna decyzje podej muje Kot bo ja nie mogąc się zdecydowac nie kupie nic albo wszystko, taka jakas pokrecona jestem, a na NIC decyduje sie głównie wtedy gdy MAM kasę- niewiarygodne co? ale taki to juz mój(dziwaczny):zawstydzona/y: urok. W kazdym razie mnie przerazilo że nic po prostu nie mam... i takiego kopa Kot mi sprzedal że zakupilam wszystko co mialam upatrzone oprócz fotelika samochodowego , bo nie wiem jaki kolor bedzie mial samochód:-(

Poza tym któregos dnia Blanes taką mądrośc zapodała, ze faktycznie trzeba być bogatym żeby wszystko na raz kupic dla dzidzi, mniej odczujemy na finansach ja z miesiaca na miesiąc będziemy dokupywać rzeczy.:tak:

reklama
dziewczyny super bardzo sie ciesze ze zakupy pelna parą u Was,i to same slicznosci
my lozeczko kupimy w przyszlym miesiacu,teraz skupilam sie na ciuszkach,narazie to tylko dwa komplety,ale weekend sie zbliza wiec i wiecej wolnego czasu,to i moze cosik znowu dokupie
a i jak kupie baterie to zrobie fotki kompletow to tez Wam pokaze:-)

Cieplejsze rzeczy najprawdopodobniej w rozmiarze 74 i to jest rozmiar, który nasze dzieci w końcu ponoszą trochę dłużej niż miesiąc :tak:

Pycia fajne te ciuszki, a komplecik świetny (zwłaszcza te portki wielkie;-) )
mi właśnie listonosz przytargał rożek ten z allegro i aż mi się gęba uśmiechnęła:tak: mała rzecz, a cieszy:laugh2:
dorotko to szybciutko leć po baterie i wklejaj

Dzagud ja - póki co - jeszcze pracuję, więc popołudniami raczej już w domu i odpoczywam... Ale nie będę tak przecież do porodu ;-) I jak tylko wezmę zwolnienie, musimy się spotkać! :-)

Mebli nie mogę na razie wybierać - przecież ja nawet ścian nie mam! :eek: Skąd mam wiedzieć, gdzie co ustawię :confused: Wrrr... :baffled:

Dylematy związane z kupowaniem... Ja mam zrywy - czasem strzelam sobie stertę, czasem wychodzę ze sklepu z niczym. Tak dziwnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry