Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
ale zaszalałam
wlasnie dokonalam przelewu i oto co nakupilam dla dzidzi za 217 PLN wlacznie z przesyłką: 2xposciel 3-czesciowa, 3xprzescieradelko,1xrozek, 20xpieluchy tetrowe, 2xpieluchy flanelowe.
oprocz tego zakupilismy juz łóżeczko radekVII z szufladą, a dla siebie wzielam 2 te biustonsze co polecałyascie za 12, jak nie beda dobre to 12 zeta nie szkoda
i 1 pizamke, a teraz bede siedziec i czekac
Jak mowilam na komode jestesmy niemal zdecydowani tylko że na allegro jest taka za 300PLN+90pln za przesylke ale 2-letnia, wiec czekamy na odpowiedz na maila, gdzie pytalismy o stan i koszty przesylki konduktorskiej
ufff to tyle. Ale jestem happy
))))))
aha a w weekend patrycja przyjezdza i kupuje od niej rozne roznosci tez, wiec w niedziele powinnam byc wniebowzieta
DD
wlasnie dokonalam przelewu i oto co nakupilam dla dzidzi za 217 PLN wlacznie z przesyłką: 2xposciel 3-czesciowa, 3xprzescieradelko,1xrozek, 20xpieluchy tetrowe, 2xpieluchy flanelowe.oprocz tego zakupilismy juz łóżeczko radekVII z szufladą, a dla siebie wzielam 2 te biustonsze co polecałyascie za 12, jak nie beda dobre to 12 zeta nie szkoda
ufff to tyle. Ale jestem happy
aha a w weekend patrycja przyjezdza i kupuje od niej rozne roznosci tez, wiec w niedziele powinnam byc wniebowzieta

No i gdyby wszystko załatwił, to może byśmy mogli je już sprzedać i nie miałabym takiego dołka w związku z kasą