• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

ale zaszalałam :tak: wlasnie dokonalam przelewu i oto co nakupilam dla dzidzi za 217 PLN wlacznie z przesyłką: 2xposciel 3-czesciowa, 3xprzescieradelko,1xrozek, 20xpieluchy tetrowe, 2xpieluchy flanelowe.
oprocz tego zakupilismy juz łóżeczko radekVII z szufladą, a dla siebie wzielam 2 te biustonsze co polecałyascie za 12, jak nie beda dobre to 12 zeta nie szkoda :P i 1 pizamke, a teraz bede siedziec i czekac:) Jak mowilam na komode jestesmy niemal zdecydowani tylko że na allegro jest taka za 300PLN+90pln za przesylke ale 2-letnia, wiec czekamy na odpowiedz na maila, gdzie pytalismy o stan i koszty przesylki konduktorskiej:)
ufff to tyle. Ale jestem happy:)))))))
aha a w weekend patrycja przyjezdza i kupuje od niej rozne roznosci tez, wiec w niedziele powinnam byc wniebowzieta:DDD

reklama
Sorga ale ci zazdroszczę, ja po pierwsze nie mam kiedy jechać na oglądanie,nie mam czym i nie mam z kim. Poza tym przeraża mnie to wszystko finansowo :zawstydzona/y:
Chciałabym kupić tyle rzeczy, a nie wiem czy dam radę finansowo :-(

Esia, nasz spacerek się jeszcze nie odbył, bo ja też nie jestem na zwolnieniu i latam do tyrki.:-) Ale już się umówiłam z Szefową że idę odpocząć od 20tego - czyli od wizyty u Gina. Z tym, że umawiałam się tylko do końca tygodnia, a biorąc pod uwagę te moje boleści brzuszne to nie wiem czy na tym się skończy.
Tak więc fajnie będzie jak się umówimy we trzy brzuchatki babyboomowe na wspólny spacer po sklepach i jakiś zdrowy napój potem żeby odpocząć:tak:.
Skontaktujemy się na PW albo na zamkniętym i podamy numerki telefonów. Dobrze by było, żebyśmy się jakoś rozpoznały potem - nie tylko po brzuchach:-D

jola dlatego ja sie zdecydowalam na allegor, podliczylam wszysciutko, zaplanowalam i zakupilam w koncu a czailam sie pare dobrych tygodni, ten stolarz mnie dobil i zmotywowal...:tak: a żeby kupowac na aalegro przeciez asysty nie trzeba:) No dawaj kochana, tobie tez po prostu kopa trzeba:)ja nawet łóżeczko na allegro kupilam:) (ze sklepu) tylko na ciuszki zostawiam sobie macanko w sklepach, no i rzeczy gzdie przez koszty przesyłki allegro przestaje sie oplacac.
Ponad to Jola z uziemieniem cie rozumiem tez czekam na to auto jak na zbawinie do tego wszyscy maja rozne pomysly na "ulatwienie" i "potanienie" jego zakupu, a ja chce żeby wsadzili dupy pojechali do tego cholernego Utrechtu i poprostu przywiezli mi auto!!! niec wiecej mnie nie interesuje;-) ale tlumacz facetom, a moja tata juz wogole, tak dupe truje że mam ochote normalnie sie poplekac- bo on wie najlepiej :zawstydzona/y: a nie siedzi w biznesie z 5 lat juz:(

Sorga nie przejmuj się autem mój M już ponad tydzień odbiera auto od mechanika...a ma do niego całe 3km :wściekła/y: No i gdyby wszystko załatwił, to może byśmy mogli je już sprzedać i nie miałabym takiego dołka w związku z kasą :zawstydzona/y:
Na allegro oglądam i wybieram, ale nie mam się kogo poradzić, a ja strasznie niezdecydowana jestem, poza tym łóżeczko wolałabym najpierw pomacać na żywo. Mąż mówi żebym coś wybrała a on zaakceptuje, spoglądając oczywiście najpierw na cenę (bo to jedyne co go interesuje przy zakupie).
Nawet nie mogę się zdecydować na zakup koszuli do szpitala. Już miesiąc się biorę i wybrać nie mogę :zawstydzona/y:
A tak wogóle to nie wiem nawet ile gotówki mam przygotować, jakoś nie mogę tego podliczyć, ciągle o czymś zapominam i podobają mi się rzeczy droższe, a nie wiem czy mogę sobie na nie pozwolić

uff ale namarudziłam :zawstydzona/y:
przepraszam ostatnio strasznie marudna jestem :zawstydzona/y: :szok:

Wow Sorga ale zaszalałaś, to w niedzielę będziecie mieli z Kotem co opijać (oczywiście soczkiem;-) ).
Dzagud pewnie że idź na zwolnienie i niczym się nie przejmuj, tym bardziej że masz bóle brzucha :tak: .

A ja będąc na spacerku kupiłam 4 pary ślicznych skarpeteczek dla Niuni i 2 pary dla koleżanki synka:-D , ale się cieszę a to taki drobiazg.

ja na allegro też mogłabym kupować i kupować, ale mąż mnie powstrzymuje (a raczej nasze finanse, o których ciągle mi przypomina)
nasze auto jest juz miesiąc u mechanika i nie mam się jak wybrać do hurtowni z art. dla dzieci (ew. dwoma autobusami w jedną str, ale nie bardzo mi się chce)
za to pochwalę się wam jednym z ostatnich zakupów (miałam chandrę i poszłam połazić po mieście);-)
hmmm... jak naładuję akumulatorki do aparatu to wam wkleję fotkę, bo nie mam jak przerzucić na dysk:wściekła/y:

reklama
Ja Cię kręcę...
Nie zdążę się ruszyć na metr od kompa a tu już zakupy pełną parą poszły!! :-D

Ja się nastawiam na ten weekend, ale raczej na rekonesans niż finalizowanie sprawy. W mieście obok jest odobno czaderska hurtownia gdzie można wszystko dla dzidzi kupić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry