• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

te zwykłe komody, w tym ta ktorą wybrałaś dorotko są bardzo waskie, a to mi nie odpowiada:(
a oto mójlezaczek, który dostałam od kolezanki a był uzyty słownie 1 raz :DDD
Ps. dziewczyny wlasnie sie nameczylam z tym zalacznkiem bo... okazalo sie ze zalaczyc mozna tylko okresla ilosc zdjeci i mi sie juz limit wyczerpal :( musialam pokasowac ciekawe czy na forum zniknely...

reklama
A ja kupiłam mebelki w Ikei. Komoda jest fajna, bardzo pojemna i pasuje do reszty mebelków sypialni. No i niedroga 400zł, a łóżeczko niestety trochę mniejsze niż standardowe i przez to w akcesoria typu pościel i materacyk też muszę zaoptrzyć się w Ikei. Ale jest fajne i akurat mieści się w wyznaczonym kąciku :-)

Sorga fajny leżaczek :-)

Szopka właśnie dlatego nie kupię mebli w Ikei - nasze kołdry i poduszki mam stamtąd i ograniczenia w pościeli są. A szkoda. Dlatego nie chcę ich sobie narzucać jeśli chodzi o dziecięce fatałaszki ;-)

No mi akurat meble z Ikei nie przypadły do gustu. Zwłaszcza komoda - tylko taka dla dzieci, z przewijakiem.

Esia - ja też chciałam wyłącznie z szufladami :-D. Także trzymam kciuki co byś nie strugała. Ja znalazłam z szufladami, ale one były za niskie. :eek: Cieszę się że mam to już za sobą.
P.S. Moja frendzia ustrugała - i właśnie się okazało że dla niemowlaków się nie nadaje, bo z syfiastych materiałów zrobiona :baffled:

no ten stolarz taka cenę podał bo własnie same materiały odpowiedniej jakości to 1000pln, juz bez robocizny a glupioby mi bylo mu za robocizne nie dac z 500 bo mówi że z 10 dni by nad tym siedział :(

reklama
oglądałam je Jolu ale koszty przesyłki to około 90 zl ze względu na gabaryty w tym momnecie to już starszna impreza sie robi:( chyba zdecyduje sie na to i Radka VII oczywiscie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry