• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Na pocieszenie wklejam kocyk (nie mam takowego ale mi się straaaaasznie spodobał)

tn_5taurus.jpg

reklama
monia jak będzie dziewczynka, to i tak w sztruksach może śmigać (będzie najwyżej chłopczycą:-D ) a może akurat będzie chłopczyk...
dziewczyny widzę, że mojego męża z miną wojownika i "ale tu gorąco" (w sklepie) mogę dorzucić do waszych

Dzagud ja jestem czasowa baba, na zwolnieniu będę chyba już do końca. Daj tylko znać dzień wcześniej :-)

Efilo nie martw się do kwietnia jeszcze tylko dwa tygodnie, a im bliżej wiosny tym więcej letnich ciuszków się pojawi. Czy ten kocyk to z tych hiszpańskich? Oglądałam takie w sklepie, są baaardzo przyjemne w dotyku.

No i kiszka:( :-( z zamówionych u stolarza mebelków dla Eryka nici, koszty wyszły po prostu horrendalne samych surowców nie mówiąc o robociznie więc bedzie trzeba zaczac sie rozgladać, muszę przerobić te watki :tak: które wy juz macie w jednym paluszku. Łózeczko Radek VII a komoda w trakcie poszukiwań, jesli macie jakieś fajne upatrzone komody to chetnie rzucę okiem.:laugh2:

Sorga tak to bywa - duże firmy kupują materiały w innych cenach niż my-szaraczki :baffled:
Mebli nadal wybranych nie mam ale już się szykuję na sobotnią wizytę w hurtowni :cool2: Musimy jakoś z rańca wyjechać, bo to kawał drogi a zamierzam tam (tym razem) spędzić więcej czasu :cool2:

Pościel mam wybraną - Feretti i chyba z Allegro (lepsza cena niż w hurtowni). Ma wszystkie możliwe certyfikaty, tylko jeszcze ją sobie pomacam :tak:

Warszawianki a ten spacerek po sklepach to jeszcze kiedyś powtórzycie? Bo ja bym chętnie potowarzyszyła, tylko póki co (durna ja!) jeszcze pracuję :zawstydzona/y: Ale za jakiś czas...

Szopka
hiszpański:tak:
Ale koszt horrendalny :szok: 105 zł. A on przecież w sumie malusi!!

Sorga
Ja Laurę (łóżeczko) wybrałam właśnie po wyborze komody. Łóżeczko musiało po prostu pasować.

Efilo a jaka komoda i za ile, bo mi ciezko cos ladnego tak do 600 zl znalezc:( takie to wszystko nie takie jak trzeba dla mnie, albo za niskie, albo przwijak wzdłuz jest, albo ma szafki zamiast szuflad...

No niestety moja też jest kompromisem.
Co prawda wysokość mi odpowiada, i przewijak ok, ale szuflada jest tylko jedna. Trudno - będę się schylać. ;-)
Za to zmieściłam się w Twoim limicie. Zamówiliśmy za 550, a jeszcze sklep nam obiecał od tego rabat.

167_lauratransparentykomoda9.jpg

reklama
Zaczynam podejrzewać, że z meblami będę miała problem... :baffled:
Myślę o komodzie ale WYŁĄCZNIE z szufladami - żadne szafki nie wchodzą w grę!
Obym jej nie musiała sama strugać... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry