• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Dziewczyny odkryłam dziś sklep Next w warszawskich złotych tarasach. Cudne ubranka i ceny też są całkiem znośne. :-)

Ale super! Ciuszki Next są prześliczne. Mam kilka ale używanych z Allegro. Nie wiedziałam że można je kupić w Polsce. U nas nie ma niestety sklepów tej marki :-(

Czy tarasy to ta pofalowana szklana zjeżdżalnia w centrum? :zawstydzona/y:

reklama
Ach ta ciążowa skleroza

Miałam jeszcze o pościeli coś nie coś powiedzieć.

Oglądałam wczoraj u psiapsióły posciel z firmy mamo-tato. To z tych samych materiałów co ten Darland. Jest śliczna. Tylko jeszcze chcę porównać materiał w dotyku z innymi firmami, bo wydawał mi się troszkę szorstki. Jak rzadkie lniane płótno, jeśli wiecie o co mi chodzi. Pewnie po pierwszym praniu to wrażenie zniknie. Ale wolałabym dotknąć inne np. Glucka żeby sprawdzić czy wszystkie tak mają.

TUTAJ jest strona firmowa mamo-tato

Dzięki Sorga :-)

Niestety wypadła w niedzielę, więc spędziłam ją z dala od forum - na studiach w Wawce :-( W dodatku zabrałam kompa bez blueconnecta :szok: :baffled:

Te pościele są prześliczne. A ja się wstrzymuję ze wszystkim, póki nie będę mieć pewności 100% kto u mnie mieszka. Mam nadzieję że w czwartek wieczorem już się dowiem:-D i podejrzę sobie Dzidziusia.

Dostałam 4 siaty ciuchów od siostrzenicy męża, ale większość jest niestety na takie nieco starsze maleństwo, więc dalej na początek nic nie mam. Muszę jeszcze zadzwonić do mojej znajomej i pooglądać jej "strych".:-D
Łóżeczko mam tego jasnego Radka z szufladą - jeszcze po Weronice - solidna sprawa, ale pościel to sobie chyba z jedną dokupię. No i w sobotę chyba wyciągnę Męża na oglądanie wózków. Już się nie mogę doczekać.

Tak Złote Tarasy to to pofalowane obok dworca centralnego i ratusza kultury :-)
Warto odwiedzić sklep Nexta chociażby po to by sobie na te śliczne ciuszki popatrzeć. Choć ceny na pewno zachęcą i do zakupu - np. trzy pajace za jakieś 50zł, pięć sztuk body za 60zł myślę że warto dać bo jakość tych ubranek jest bardzo dobra.

Chyba będę musiała się przelecieć po tych Tarasach. Byłam tam już i szczerze mówiąc jest to chyba jedyne centrum które baaaardzo mi się podoba. A najbardziej to podoba mi się "Hard Rock Cafe". Trochę to "nieciążowy" punkt, ale i tak już przy barze siedziałam (przy "bezalkoholowym" koktajlu).
A jeśli chodzi o zakupki to chyba sama pójdę jak będę na zwolnieniu, bo Mąż się będzie nudził i latał z miną wściekłego buldoga. :-D No, chyab że Szopka jako "ziomalka" będziesz miała ochotę....???

Z chęcią Ci potowarzyszę, ale o lataniu nie ma mowy - stać mnie co najwyżej na krok żółwiowy.
Ja też sama zazwyczaj człapię po sklepach, mojemu mężowi robi się w sklepach gorąco i musi szybko wyjść akurat kiedy mi się coś zaczyna podobać :wściekła/y:

No to superowo!!! Nie martw się, ja z tym "lataniem" to tak w przenośni. Też się ciągnę jak guma do żucia. :-D
Ja będę na zwolnieniu od 20-tego, bo nawet tak ustaliłam z Szefową. Muszę przetestować dziewczynę, która mnie będzie zastępować i zobaczyć jak sobie poradzi na polu bitwy, jak nie będzie mnie mogła co chwilę o coś pytać, hi, hi. A jak u Ciebie z czasem???

reklama
Dziewczynki
ale mi smaka na tego Nexta zrobiłyście. Jak sobie pomyślę że przedwczoraj przejeżdżałam obok a teraz już jestem 300 kilosów od. :-(
I w dodatku najbliższa wizyta 1 kwietnia :baffled: Buuu... pospryndam się do tego czasu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry