reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Pewnie Jola, tylko napisz w jakim łóżeczku i co dokładnie mam sprawdzić, bo prawdę mówiąc nasze kupowaliśmy bez zwracania uwagi na zamocowanie dna :zawstydzona/y:

reklama
Wybieram się w następny weekend do tej hurtowni z Grójca więc gdybyś miała jakiś problem z uzyskaniem informacjem o tej komodzie, to ja mogę sprawdzić, ba nawet kupić i wysłać kurierem :-)
Szopka pomnik ci postawie za to:D Zrobimy tak, że ja ci zaraz na pm wyślę mój nr kom i po prostu jak tam bedziesz to się zdzwonimy i ustalimy co i jak zrobimy:)))

Pewnie Jola, tylko napisz w jakim łóżeczku i co dokładnie mam sprawdzić, bo prawdę mówiąc nasze kupowaliśmy bez zwracania uwagi na zamocowanie dna :zawstydzona/y:
Ano tak nie napisałam :zawstydzona/y: skleroza ciążowa :zawstydzona/y:
Chodzi o łóżeczka Chaber właśnie, a model to obojętne jaki bo wszystkie mają napewno tak samo zamocowane dno.
A no i ceną komody też jestem zainteresowana :)

o negocjacjach z hurtownią bedę informować na bierząco bo Jola też jest zainteresowana tą komodą:p teraz tylko musimy wymodlić rozsądną cenę:laugh2:

:-D :-D :-D

Sorga a co z kojcami?? Już zdecydowałaś? JA bym polecała nowe, bo to jednak po pewnym czasie może się rozklekotać. Ale to twój wybór :tak:

Widzę że namowy na Chaber trwają :-)
Cenami ich komód ja też już jestem zainteresowana - w sobotę, mimo że spędzilismy tam ponad godzinę (a powierzchnia nie aż taka wielka) to kociokwiku dostałam i trochę rzeczy przegapiłam. To tylko dodam, że po przekroczeniu 700zł dostaje się kartę stałego klienta dającą 3% zniżki na każde następne zakupy.
Sorga ja też już jestem za kupowaniem używanych rzeczy (zwłaszcza takich, które mają się składać) WYŁĄCZNIE po uprzednim obejrzeniu :tak:

kojcem się wcale nie martwie bo dostanę od mojej siostry jakis super hiper wypasiony:), przynajmniej ten wydatek z głowy:p w każdym razie przez pol godziny musiałam słuchac jaki to on jest cudny więc wezmę -nie będe wybrena hahahaha

reklama
aha, no jeszcze nie podjelam decyzji. Wiesz my z Kotem tacy troche nieżyciowi jesteśmy... my pewnie niczego nie odsprzedamy, wszystko albo roadamy albo wyrzucimy no i tak to łóżeczko bym chciała z bajerami ale żeby mi póżniej szkoda nie było że tyle kasy :( nie wiem, ale pewnie skończy się na tym że będzie nowe ale bez bajerów albo używane z bajerami... ja czasami mam wrazenie że przesadzam, że tak naprawde to wszystko nie jest potrzebne, wiecie takie wrażenie w tyle głowy, no ale WIEM że to jest potrzebne, ja sie sama ze soba nie moge dogadać hehehe:eek:

Do góry