reklama
Szopka pomnik ci postawie za toWybieram się w następny weekend do tej hurtowni z Grójca więc gdybyś miała jakiś problem z uzyskaniem informacjem o tej komodzie, to ja mogę sprawdzić, ba nawet kupić i wysłać kurierem :-)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Ano tak nie napisałamPewnie Jola, tylko napisz w jakim łóżeczku i co dokładnie mam sprawdzić, bo prawdę mówiąc nasze kupowaliśmy bez zwracania uwagi na zamocowanie dna![]()
skleroza ciążowa
Chodzi o łóżeczka Chaber właśnie, a model to obojętne jaki bo wszystkie mają napewno tak samo zamocowane dno.
A no i ceną komody też jestem zainteresowana
Widzę że namowy na Chaber trwają :-)
Cenami ich komód ja też już jestem zainteresowana - w sobotę, mimo że spędzilismy tam ponad godzinę (a powierzchnia nie aż taka wielka) to kociokwiku dostałam i trochę rzeczy przegapiłam. To tylko dodam, że po przekroczeniu 700zł dostaje się kartę stałego klienta dającą 3% zniżki na każde następne zakupy.
Sorga ja też już jestem za kupowaniem używanych rzeczy (zwłaszcza takich, które mają się składać) WYŁĄCZNIE po uprzednim obejrzeniu
Cenami ich komód ja też już jestem zainteresowana - w sobotę, mimo że spędzilismy tam ponad godzinę (a powierzchnia nie aż taka wielka) to kociokwiku dostałam i trochę rzeczy przegapiłam. To tylko dodam, że po przekroczeniu 700zł dostaje się kartę stałego klienta dającą 3% zniżki na każde następne zakupy.
Sorga ja też już jestem za kupowaniem używanych rzeczy (zwłaszcza takich, które mają się składać) WYŁĄCZNIE po uprzednim obejrzeniu

kojcem się wcale nie martwie bo dostanę od mojej siostry jakis super hiper wypasiony
, przynajmniej ten wydatek z głowy
w każdym razie przez pol godziny musiałam słuchac jaki to on jest cudny więc wezmę -nie będe wybrena hahahaha
reklama
aha, no jeszcze nie podjelam decyzji. Wiesz my z Kotem tacy troche nieżyciowi jesteśmy... my pewnie niczego nie odsprzedamy, wszystko albo roadamy albo wyrzucimy no i tak to łóżeczko bym chciała z bajerami ale żeby mi póżniej szkoda nie było że tyle kasy
nie wiem, ale pewnie skończy się na tym że będzie nowe ale bez bajerów albo używane z bajerami... ja czasami mam wrazenie że przesadzam, że tak naprawde to wszystko nie jest potrzebne, wiecie takie wrażenie w tyle głowy, no ale WIEM że to jest potrzebne, ja sie sama ze soba nie moge dogadać hehehe

Podziel się: