• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

kurcze zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze kupilam pieluszki Pampers Newborn bo podobno sa tez super Hugghies te dla noworodka specjalnie wyciete by nie zachodzily na pepuszek by ladnie mogl odpasc. Kurcze sama nie wiem...

reklama
Sorga gratuluję zakupu. Mamy takie same :-) (jak zwykle ostatnio:-D ). Ty za tyle kupiłaś nowy?
Na allegro łóżeczka chabra spredaje właśnie ten sklep w Grójcu i zaprasza na stronę internetową, więc napisałam, że na stronie widziałam komody i jestem zaiteresowana (chociaż ja nie jestem aż tak bardzo napalona i nie wiem jeszcze czy kupię) :tak: mam nadzieję, że czegoś się dowiem ;-)

to ja tez mam nadzieję że się dowiesz i się ta cenną wiedza podzielisz:-D Ja laktator kupiłam używany, bo po prostu zkoda pieniedzy na nowy, nawet nie wiem czy bedzie mi potrzebny i nie jestem osobą która potrafiłaby go odsprzedać. Kupiłam bo dobrze mieć i była okazja, wszystko na prawde niewiele używane (tak wygladało na zdjęciu a w realu zobaczymy) Ja jestem zdowolona, odkarzę umję w zmywarce na najwyższych obrotach i będzie jak funkiel nówka nie śmigany:)
A swój Jola nowy kupiłaś?

monia nie rozwieję twoich wątpliwości bo o pieluszkach jeszcze nawet nie myślałam nie móiąc o kupowaniu hehehe:* Ale pampers to dobra forma i z pewnościa wzięli pod uwagę odpadający pempuszek:P

Rany Julek,
byłyście tak płodne w weekend że mimo najszczerszych chęci nie udało mi się Was dogonić. Dopiero teraz.
Widzę że poruszyłyście kolejny temat - łóżeczek turystycznych. Mnie też on interesuje, choć był przez jakiś czas dość zapomniany ze względu na inne polowania.
Nie mam bladego pojęcia czym się kierować oprócz wyglądu zewnętrznego (ten sam w sobie jest dość.... odpychający). Wiem tylko że powinny byc dwa poziomy i najlepiej jak jest o wymiarach łóżeczka bo nie ma problemów z niestandardowością. No i żeby składał się 'na cztery' bo niektóre to tylko w pół się składają.

Co myślicie o Miko?
Ktoś w ogóle widział je na żywca?
lozeczko_turystyczne_zloty_bez.jpg

Rany, ale Wy już obkupione jesteście!!! Ja jakoś nie mogę na razie się zebrać. Wczoraj trochę pojeździliśmy i popatrzyliśmy, ale ceny mnie porażają. Dobrze, że dużo rzeczy mamy po Weronice, ale sporo jeszcze musimy dokupić. Wczoraj oglądaliśmy wózki i najśmieszniejsze jest to że póki co naszym faworytem jest wózek, który kosztuje niecałe 600 zł - a nazwy nie pamiętam. Nie jest to jeszcze wybór ostateczny, bo jeszcze parę sklepów obejdziemy, ale póki co....:-)
Popatrzyłam też trochę na ciuszki, ale ceny są straszne - po 14-15 złotych za zwykły kaftanik????? Toż to masakra!!!
No cóż, jak pójdę jutro na zwolnienie to trochę pobiegam po sklepach i popatrzę za czymś tańszym - może i na Stadion się przejadę.
Najgorsze jest to, że już w ogóle będę miała strasznie zaległości na forum, bo póki się nie podłączę, to nie będę Was czytać.:-(

przyszła przesyłka z Darlandu:))) wszystko zgodne z zamówieniem i opisem, wyglada ładnie kolorowo i jest bardzo słodkie, jedyne co to pościel w dotyku nie jest miękka tylko taka cieniutka i czuć palcami delikatną fakturę materiału. nie jest to misiowata mięciutka bawełenka niestety, a coś takiego w tym układzie będę musiała zakupić na zimę. W dotyku urocze są za to pieluszki flanelowe:-D i przescieradełko jest bardzo cieniutkie, delikatne. pieluszki tetrowe no jak... pieluszki tetrowe:confused: :laugh2: rożek mięciutkie ma wypełnienie ale materiał ten sam co pościel, ogólnie jestem zadowolona:-D i bardzo szczesliwa że konczy mi się miejsce w pokoiku Eryka i Tatus bedzie musiał chyba się wziąść za urządzanie:PPP;-)

Sorga, dzięki za dobre słowo. Jutro zaraz po lekarzu lecę do Astera i powiem że jak mi w ciągu jednego dnia nie przeniosą tego Internetu to bombę podłożę!!! Najśmieszniejsze jest to że już dawno mogliśmy to załatwić, tylko że trzeba tam jechać - przez telefon się nie da - a nam się ruszyć nie chciało. Ot głupota, a teraz zostaję bez okna na świat. Błeeee.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry