reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

no szorstkie też nie... ciezko to opisac, bo ona jest cieniutka:tak: taka jakby siateczka w dotyku może... cholender nie wiem jak to powiedzieć.:zawstydzona/y:

reklama
Sorga mam wiadomości: komoda kosztuje 396zł (to chyba niedużo), ale Pan twierdzi, że nie da jej się wysłać. A ja mam podejrzenia, że on nie wie co to firma kurierska :-D . Wysłałam maila z zapytaniem o wymiary komody.
Laktator kupiłam nowy, ale bez jednej butelki (bez problemu można dokupić). Ja zakładam, że się przyda, bo przy junorze miałam duuuużo pokarmu mimo mojej skromnej miseczki B :zawstydzona/y:

Efilo gdzie wypatrzyłaś takie łóżeczko, bo ja na coś takiego poluję. Narazie wypatrzyłam babyono, ale to jest bardzo podobne.

Jola jak to przejdzie, to normalnie przyjade do Poznania cie uściskać:p genialnie, wcale niedroga ta komoda!

Jolcia, wymiary komody to: 82 wysoka, 60 szeroka i 47 głęboka bez przewijaka, waga 30-40 kg. Upc się podejmuje pod warunkiem zabezpieczenia jej na palecie, pan w Chabrze bardzoo miły pomógł mi technicznie to wszystko rozwiązać, ubezpieczenie przesyłki 2 PLN:) a koszt dostawy na dzień następny to 63PLN +vat albo w parę dni 43PLN+Vat.
To wszystko ustaliłam wiszac na telefonie ostatnią godzinę i jestem absolutnie zdecydowana:-D dodatkowy fart mam z kolorem bo sosna jest wszedzie taka sama, pan powiedział że reszta kolorów różni się od Klupsia:))) a tak wsio bedzie perfecto. Ależ jestem szczesliwa:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

Sorga gratuluję, to kiedy przywożą komodę??
Za szeroka to nie jest, ale za to bardzo głęboka.Pewnie będzie pojemna. Zazdroszczę ci, ja nie będę miała osobnego pokoju dla dziecka i komoda będzie stała w salonie no i nie wiem czy kupować taką dziecięcą czy lepiej zwykłą sosnową (większość mebli mam w sośnie, ale chciałabym wymienić)
A ile w końcu pan zawołał za komodę??

no więc komoda kosztuje 396PLN; a w magazynie maja tylko z serduszkami i tydzień musze czekac do dwóch nawet na księżycową ale sie nie martwię:))) poczekam:tak: :tak: :tak:

Sorga cieszę się, że się udało!!! Właściciel to faktycznie bardzo miły pan - w ogóle, panuje tam aż dziwnie rodzinna atmosfera a obsługa jest fachowa i pomocna (nam się bardzo podobało) :-)
Czyli teraz czekasz na inny wzór? Jak już dotrze koniecznie napisz co myślisz o wykonaniu (i np. czy szuflady mają prowadnice) :-)

Szopka jak już jesteśmy przy tym sklepie - polecam biustonosze Amazonki (niefortunna nazwa firmy ;-) ) jeśli potrzebujesz. Są bardzo dobrze uszyte i świetnie się noszą :tak:

reklama
Sorga mamy piękny mały domek z czterema lub pięcioma sypialniami (zależy jak się podzieli przestrzeń), ale niestety jeszcze do wykończenia. Narazie zajmujemy tylko parter, a tam dwie sypialnie i salon. Jeden pokój zajmuje junior, a drugi to nasza sypialnia. Oba nie za duże. Jakbym chciała cały kącik dla dziecka zrobić w sypialni, to musiałabym wystawić biurko do salonu :-( no a junior ma cały pokój zagospodarowany i sama już nie wiem co zrobić. Już wymieniliśmy łóżko na mniejsze, żeby chociaż łóżeczko się zmieściło na noc, a w ciągu dnia to wolę mieć dziecko bliżej siebie, czyli w salonie

Do góry