Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Iga zaczęła chodzić!!! pokracznie jeszcze bradzo ale zdecydowanie. i raduje się przy tym niezmiernie, a ja zresztą też:-):-)
gratulacje dla Igi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Iga zaczęła chodzić!!! pokracznie jeszcze bradzo ale zdecydowanie. i raduje się przy tym niezmiernie, a ja zresztą też:-):-)

jak go wkladam to mi sie prostuje i szybko wygina do tylu i nie da rady wlozyc go do wozka
a zakupy jak mam niby zrobic?

ja juz pomyslalam jak to chodzenie rozwiazac... mam nadziej ze pomysl sie sprawdzi.
kupimy malemu (jak juz bedzie sam chodzil) takie szelki- sa do wozkow, ale z takim dluzszym pasem umozliwiajacym trzymanie. i bede bartka prowadzac na tych szelkach jak na "smyczy" ;-) on rece bedzie mial wolne a jak przynajmniej troche bardziej wyprostowane plecy :-) ale jeszcze sie okaze czy pomysl wypali, znajac mojego syna indywidualiste![]()
krzyk jest okropny wiec one sobie na niej wisza a ona i tak sama idzie lub za raczke ;-)