reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Gratulacje dla Igi.
MOj Kuba dzis puscil sie sciany i przyszedl do mnie. Wiec tez juz w sumie chodzi chociaz tez to wyglada jeszcze pokracznie i dosc niepewnie.

My również gratulujemy Idze i Kubusiowi!!!

Martynka zaczęła chodzić trzymana za jedną rączkę, więc już niedługo pewnie sama podrepta. Tym bardziej, ze wczoraj zrobiła swój pierwszy kroczek...:-)

Mateusz zaczął w niedzielę na spacerze chodzić trzymany za rączki i tak już jest do dziś :-) Już mnie plecy zaczynają boleć a to dopiero początek :baffled:
Pozdrawiam

Gratulacje dla chodzących słoneczek.

Jeśli chodzi o gryzienie, to zdarza się, zdarza. Najboleśniej odczułam, jak wbił swoje ostre ząbalki w moje udo.:szok:

gratuluję wszystkim chodzącym i zaczynającym chodzić maluszkom:happy:

u nas Maks namiętnie ćwiczy stanie bez trzymanki, chodzi już za jedną rękę albo z rączką przy ścianie - myślę że niedługo możemy oczekiwać pierwszych zupełnie samodzielnych kroków:happy:

... a buty już kupione :happy: :happy: :happy:

ja tez zakupilam emi buty i wiecie wydaje mi sie ze czuje sie w nich pewniej twardo stoi w nich na ziemi i pewniej chodzi za jedna czaczke bo kiedys szukala druga raczka mojaj drugiej jak nie znalazla to koslawo jakos tam szla za jedna a teraz pociska za jedna pewnie
oczekujemy samodzielnych kroczkow ale nic nie widac na razie

GRATULACJE DAL CHODZąCYCH MALUCHóW

gratulacje dla malych maratonczykow:tak:

moj we wozku nie chce jezdzic-zawsze jest wojna i trace nerwy:wściekła/y:jak go wkladam to mi sie prostuje i szybko wygina do tylu i nie da rady wlozyc go do wozka:no::wściekła/y:a zakupy jak mam niby zrobic?

za reke w zyciu-wyrywa sie-a jak juz idzie to w przeciwnym kierunku niz ja albo ucieka

na wszystko co chce wyciaga reke i wola daj:''da''-jak nie reaguje bo czasem a nawet czesto wymysli sobie jakies dziwactwa to wola ''da da da da da''-jak mi cos podaje to tez mowi ''da'':cool2:
ubrany w pizame po 10 minutach zaczyna sie rozbierac-nerwy ma przy tym ze hej a nie daj Boze miec body-szarpie i rozciaga-doslownie walka

ja juz pomyslalam jak to chodzenie rozwiazac... mam nadziej ze pomysl sie sprawdzi.
kupimy malemu (jak juz bedzie sam chodzil) takie szelki- sa do wozkow, ale z takim dluzszym pasem umozliwiajacym trzymanie. i bede bartka prowadzac na tych szelkach jak na "smyczy" ;-) on rece bedzie mial wolne a jak przynajmniej troche bardziej wyprostowane plecy :-) ale jeszcze sie okaze czy pomysl wypali, znajac mojego syna indywidualiste :-D

reklama
ja juz pomyslalam jak to chodzenie rozwiazac... mam nadziej ze pomysl sie sprawdzi.
kupimy malemu (jak juz bedzie sam chodzil) takie szelki- sa do wozkow, ale z takim dluzszym pasem umozliwiajacym trzymanie. i bede bartka prowadzac na tych szelkach jak na "smyczy" ;-) on rece bedzie mial wolne a jak przynajmniej troche bardziej wyprostowane plecy :-) ale jeszcze sie okaze czy pomysl wypali, znajac mojego syna indywidualiste :-D

Magda moja corka nie znosi chodzic w takich sazelkach :confused: :-D krzyk jest okropny wiec one sobie na niej wisza a ona i tak sama idzie lub za raczke ;-) :-p

Do góry